Hallo toekomstig persoon!

De wereld is een prachtige plek vol geweldige gebouwen en een overweldigende natuur. De mens is al zo ver gekomen dat ik me niet kan voorstellen dat er zelfs in jullie tijd nog uitvindingen worden gedaan. Laat me je iets uitleggen; het is 2014. De vele uitvindingen hebben ons geleid naar een moderne wereld met mensen die hun inspiratiebron volledig uitputten en de onderneming een goede naam geven. De mens streeft naar succes en wil de beste zijn, zelfs als ze iemand anders er mee kwetsen.

Ik moet je vertellen dat ik ietwat schijnheilig ben als het om dat laatste draait. Het is lastig om je zelf te laten zien: er zijn honderdduizend andere mensen die misschien wel het zelfde idee hebben of het inpikken en er iets veel mooiers van maken. De wereld is een plek vol raadsels en mysteries: plekken die nog ontdekt moeten worden, boeken die je vasthouden tot het eind en kunstwerken die geheime boodschappen bezitten. Noem maar op!

Veel meisjes hebben een obsessie zoals o zo bekende televisieseries. Ik hoop maar dat jullie over dit probleem heen zijn, want de frustraties lopen hoog op. Geloof mij nou maar, begin er niet aan. Zoals een bekende serie genaamd Sherlock. De makers zijn evil en zorgen ervoor dat de druk hoog oploopt door de vele fangirls een eeuwigheid te laten wachten. Het zal vast heel anders zijn in de toekomst.

Het milieu is er erg slecht aan toe. Het zal vast wel verholpen zijn, maar misschien is het zelfs nog wel erger in jullie tijd. Goed, die antwoorden zal ik nooit te horen krijgen, maar jullie kunnen ze wel voor jezelf beantwoorden. Ik zal de situatie kort even schetsen. Sinds we grondstoffen verbranden is de temperatuur onstabiel en vreemd genoeg opgelopen, zodat de Noordpool begint te smelten. De dieren die er leven zijn in groot gevaar en we doen er alles aan om dit te verhelpen, maar egoïstisch als de mens is, zoeken ze alleen naar andere alternatieven en doen ze dit slechts alleen omdat ze geen moord op ons geweten willen hebben maar toch van stroom willen zijn voorzien.

Last but not least: de mode. Als we het over de toekomstige mode hebben, denkt ons tijdperk aan verschillende soorten wezens in aluminiumpakken die leven in wolkenkrabbers en vliegende auto’s bezitten. Jammer genoeg is dat nog niet zo. De mens van nu moet dun zijn, geen grammetje vet bezitten en ons tijdperk telt veruit de meeste anorexia-gevallen. Ik hoop met heel mijn hart dat dit wordt verholpen, want het het hele ‘mollig-is-mooi’ imago is volledig kapot geslagen.

Het laatste wat ik wil zeggen is: zet je standpunt voort en maak misschien zelf een capsule, want ik weet zeker dat er veel mensen zijn die dit zullen waarderen. Geloof me, de wonderen zijn vast nog niet de wereld uit.

Adios,
Maureen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen