Vanuit Kaj:

Appie is vrolijk aan het spelen met het meisje, die Melanie blijkt te heten, tot Myrthe opeens iets zegt. Ik kon het niet goed verstaan en vroeg wat ze zei. "Niks." antwoord ze kortaf en pakt m'n hand vast. Ik zie dat ze begint te blozen en ik sla een arm om der heen. "Je bent echt leuk." fluister ik in haar oor en damn, ze begint nog erger te blozen. Wat moet ik nou..? Stel ik vertel het der en ze vind me niet leuk, en dan? Die demo moet ook nog opgenomen worden, en onze vriendschap gaat kapot, Ik kijk nog één keer om naar Appie en richt me dan weer op Myrthe. "Myrthe?" "Ja?" "Ik wil je graag wat vragen.."

Vanuit Myrthe:
Ik kijk Kaj aan. "Nou, vraag maar raak." zeg ik en schiet in de lach. Ik stop meteen met lachen als ik merk dat het iets heel serieus is. "I-ik vind je leuk, echt heel leuk. Ik zou je graag mijn meisje willen noemen, dus bij deze, wil je mijn meisje zijn?" Mijn ogen worden groot en ik weet niet wat ik hier mee moet. Hij kijkt me aan met een vragende blik. Ik vind hem ook heel leuk, maar wat als dit onze vriendschap verpest? "Ja." zeg ik. Kaj's vragende, verdrietige blik veranderd in een vrolijke glimlach. "Echt?" "JAAA!!!" roep ik vrolijk en vlieg hem om de hals. "Ik hou van je." fluister ik in Kaj's oor. "Ik ook van jou." Hij haalt me van zich af en tilt m'n kin omhoog. "Heel veel." zegt hij en zoent me. Wauw, op dit moment zat ik al tijden te wachten!

Na een tijdje in het park nog wat gezeten te hebben roep ik Appie terug. "Wat is er?" vraagt hij. "We gaan naar huis lieverd, ik moet nog eten koken!" zeg ik en til hem op. Ik loop terug naar Kaj, die onderhand ook is opgestaan, en geef Appie aan hem over. "Blijf je eten?" "Uhh... Jaa, is goed." We lopen richting huis en onderweg komen we Jai tegen. "Jai!" roept Kaj. Jai draait zich om en zwaait. "Hé!" zegt hij vrolijk en geeft me een knuffel en Kaj een soort jongens-begroetings-boks-highfive-ding. Dan pas merkt hij Appie op, die op een gegeven moment zelf wou lopen dus nu op de grond staat. "Hé grote makker!" zegt hij en geeft hem een boks. Wauw, zo deden de vrienden van Kevin ook altijd.. Was dit wel een goed idee?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen