Foto bij 9 - POV Anne Mirthe Clark

Please geef een reactie of Kudo :)
Enjoy

Heel stil blijven we zitten. Ik hoor dat het geluid van het busje steeds dichterbij komt. 'Zullen we blijven zitten of rennen we weg?' fluister ik zo zacht mogelijk tegen Claire. Hier blijven zitten heeft ook geen zin, de jongens zouden ons zo kunnen zien. 'Zullen we op 3 super hard rennen? Verder het bos in?' Stelt Claire voor. Ik knik en ze begint af te tellen. '1, 2, 3' Op 3 staan we op en beginnen we als een gek het bos in te rennen. Het is pikdonker, dus ik zie helemaal niet waar ik loop. Een paar keer val ik bijna, omdat er veel bladeren en takken op de grond liggen. Als ik achterom kijk zie ik dat het busje stilstaat en dat Harry en Zayn achter ons aan rennen. Na een tijdje beginnen we moe te worden en beginnen we steeds slomer te rennen. Ik zie dat Zayn en Harry ons inhalen. Harry loopt naast Claire en Zayn naast mij. Ik probeer Zayn nog te ontwijken maar hij is veel sneller. Hij pakt me bij mijn armen en we staan tot stilstand. Ik zie dat Harry Claire vast heeft. Zayn heeft me zo hard vast dat het pijn doet. 'Jullie hebben echt een groot probleem, Liam is vast razend.' zegt Zayn met die vieze grijns.
Ik zeg niks terug en we lopen richting het busje. Liam, Niall en Louis staan buiten het busje op ons te wachten.
Als we bij het busje zijn grijpt Liam me vast en geeft hij me een harde klap in mijn gezicht met z'n vuist. Ik duik ineen maar Liam grijpt mijn hoofd vast.
'Doe dat nooit meer vieze kuthoer, jullie gaan hier zo hard voor boeten.' schreeuwt hij tegen ons. Liam gooit me in het busje en smijt de deur dicht. Als het busje begint te rijden ga in een hoekje zitten en begin zachtjes te snikken.
Als we bij het huis aangekomen zijn pakt Liam me vast bij mijn haren en Harry pakt Claire bij haar haren vast. We worden naar binnen gesleept en ik word mee naar boven genomen en op Liam's bed gegooid. Hij doet mijn shirt en broek uit zodat ik alleen nog maar in mijn ondergoed lig. Ik begin weer te huilen.
'Alsjeblieft niet doen, het spijt me ik doe het nooit meer ik beloof het alsjeblieft!' probeer ik nog. 'Eigen schuld, had je maar niet weg moeten lopen.' snauwt Liam naar me. Hij gaat verder en doet nu ook mijn bh en string uit. 'Alsjeblieft' piep ik nog. Liam negeert het en komt hard in me gestoten. Hij blijft doorstoten en begint te kreunen. Even later komt hij klaar en gaat hij uit me. Liam gaat naast me liggen en geeft me een kus op mijn mond en doet de dekens over ons heen.
'Ga maar slapen.' zegt Liam tegen me. Nog even blijf ik zachtjes snikken en denken over wat er gebeurd is en daarna val ik ook in slaap.

Reageer (1)

  • Chyna2001

    Dit is echt zo sneu... Wel snel verder....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen