Veel plezier met lezen!

Lia POV

De volgende ochtend worden Cristiano en ik wakker van Junior die op het bed springt. Met een zucht gaat Cristiano rechtop zitten, en werpt een blik op de wekker.
'Cris, het is 6 uur.' Schaterend van het lachen ploft het jongetje tussen ons in. Hij vind het helemaal geweldig, ik wat minder. Ik draai me om, en probeer verder te slapen, maar wordt alweer gestoord. Dit keer door mijn telefoon. Het leven zit niet mee vandaag. Geïrriteerd stap ik uit het bed, want mijn tas ligt nog in de woonkamer. Eenmaal daar wordt er verwoed op de deur geklopt. Vanuit de slaapkamer klinkt Cristiano nu ook geïrriteerd.
'Wat is dit allemaal? Het is 6 uur!'

Met mijn half ontplofte haar en met een van Cristiano's jerseys aan open in de deur. Voor me staat Fleur met grote, paniekerige ogen. Razendsnel begint ze te praten, maar ik volg het voor geen meter.
'Oke, kom binnen en vertel het nog eens rustig.' Ze haalt diep adem, en gaat op de bank zitten.
'Ik was het die belde, want er is één grote chaos in het hotel.' Cristiano komt in alleen zijn joggingbroek naast me zitten, en dit keer is Fleur zo gestresst en paniekerig dat ze er geen aandacht aan besteed. Er is dus echt wat aan de hand.
'Vertel.' Mijn interesse is nu al helemaal gewekt.
'Jullie zijn met z'n twaalven in het stadion gebleven toch? En pas laat teruggekomen?' We knikken.
'De rest is net teruggekomen.' Cristiano begint te lachen. 'Dit heeft Rafa bedacht, of niet? Lekker feesten en vervolgens op het strand in slaap vallen'
Ik onderbreek hem. 'Rafa was bij ons, weet je nog.' Hij stopt met lachen. 'Dan is het wel vreemd ja, normaal is de rest niet zo wild.'

Fleur slikt hoorbaar, zodat we haar weer aankijken.
'Ze zijn in een gevecht met boze fans terecht gekomen.' Met grote ogen kijken we haar aan.
'Allemaal?' Ze schudt haar hoofd. '6 zijn er gewond, en de rest heeft de hele tijd in het ziekenhuis gewacht.'
'Hoe erg is het?' vraagt Cristiano zacht.
'Pepe en Coentrao doen sowieso al niet mee, en Varela, Eduardo en Rafa hebben een hersenschudding.'
Geschokt happen we naar adem. Fleur gaat verder
'Verder hebben William en Amorim een spier in de benenen verrekt, Beto heeft een scheurtje in een handpees en Vieririnha heeft zijn schouder zwaar gekneust.'
'Kan het nog erger?!' roept Cristiano. Fleur kijkt bedenkelijk, en ik zie de bui al hangen. 'Je gaat me niet vertellen....' maar ze knikt.
'Zijn er überhaupt nog spelers over?' zegt Cristiano.
'Ja, Postiga, Eder, Patrício, Alves, Costa, Neto, Pereira, Veloso, Moutinho, Meireles, Nani, Almeida en Cristiano.' somt ze op van een lijstje.
'En de coaches?' vraag ik. 'Die zijn ongedeerd.' Opgelucht zucht Cristiano. Dan realiseerd hij zich ineens dat de volgende wedstrijd over een kleine week is, en dat ze voor die wedstrijd maar 2 wissels hebben.

Ze hebben een groot probleem....

Reageer (2)

  • carangi

    YEEEESSS aangezien dit niet in het 'echt' gebeurtis, kan je ook alle wwedstrijden aanpassen ennn dan kunnen ze nog wereldkampioen worden! !! Aahhh snel verder! X

    9 jaar geleden
  • Brokenwingss

    Ow kut dat is echt een probleem!! X

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen