Nog eentje !!! Hope you enjoy!

Not the same girl
"Maar, hoe komt het dat ik jullie dan niet aanval? Ik bedoel, een vampier die jaagt toch op mensenbloed, en waarom heb ik dat dan nu niet bij jullie gedaan?" Carlisle kijkt me even moeilijk aan en kijkt dan eens in het rond."Wel, het is omdat wij, ook vampieren zijn. en daarom valde je ons niet aan."Ik knik bij de uitleg van Carlisle."Hoi Victoria, ik ben Alice.""Hoe weet je eigenlijk m'n naam?..Owjah, ik zat op school ><'" Ze lacht even en dan komt Rose naar me toe."Jah, ik ben dus Rose.""Ik ben Emmet.""Hi Ik ben Jasper." Ik lach even en kijk op m'n mobiel."SHIT!! Ik moet naar m'n werk!!Maar hoe ga ik dat doen, als ik ineens zin krijg in mensenbloed en het loopt er vol van op m'n werk!""Wel Victoria, denk gewoon ergens anders aan. En hou het goed in bedwang."Ik bedank iedereen en ga ervandoor. Ik besluit te lopen, maar inplaats van menselijk te lopen loop ik oversnel. Ik schrik even maar ben toch blij, ben ik rapper thuis. Thuis aangekomen doe ik meteen andere kleren aan. Ik neem een zwart korset en doe er een zwarte skinny jeans onderaan. Als schoenen neem ik een paar zwarte pumps. Ik ren met m'n spullen m'n auto in en rijd vliegensvlug naar het parkeerterein. Ik parkeer me en haast me naar boven. Daar aangekomen kijkt Emily me al scheef aan."Heb ik iets van je aan?!" grom ik. Meteen let ze weerop d'r werk en ga ik zitten. Miranda komt aan en gooit weer d'r spullen op m'n bureau. Ik berg ze allemaal netjes op en weet dat dit een lange dag zal worden. *Tijdsprong, einde werkdag*
Ik rijd rustig naar huis en eenmaal binnen gooi ik m'n spullen in het rond. Normaal zou ik aan m'n eten beginnen maar honger heb i niet dus besluit ik te gaan wandelen. Ik wil m'n jas aandoen maar Skittles zit te janken naar z'n voer. Ik geef hem wat kattenbrokjes en hij springt er gulzig heen. Ik doe m'n jas aan en loop naar buiten. Het word snel donker, maar zin om te slapen heb ik niet echt. Ik hoor gefluister, van achter me. Ik draai me meteen om en zie daar de vampier de me heeft gebeten staan."Zozo, als dat de schone vrouwe niet is. En hoe voelt het om één van ons te zijn?"Gemeen lachend kijkt hij me aan. Ik heb zo'n zin z'n gezicht te verbouwen."Ik zou m'n grote smoel maar houden!""Nog brutaal ook! Dan heb je nog niet erg goed kennis met James gemaakt."
Hij komt naar me toe lopen maar ik maak me snel uit de voeten. Ik loop richting het huis van de Cullens maar voor ik het kan berekeiken word ik bij m'n arm weg gesleurd. Ik draai me om en zie James staan. Ik Hef m'n been op en gooi hem tegen een boom. Ik neem gebruik van dit moment en ren weg. Ik bel aan bij de Cullens en Alice doet open. "Please laat me even binnen." Alice laat me meteen binnen."Wat is er Victoria?""Wel, degene die me gisteren heeft laten transformeren, zit nu achter me aan. Gewoon omdat ik zei dat hij z'n kop moest houden. En volgens dat ik hoorde noemt hij James."Carlisle komt binnen wandelen en begroet me."Heeft die James lang blond haar?"Ik knik en zie meteen een iets oudere vrouw binnenwandelen.[black]"Hallo, ik ben Esmée."[/black]Ik knik even vriendelijk en kijk dan terug naar Carlisle."Het kan eigenlijk niet, maar dan is ie terug!"Ik kijk even niet begrijpend en krijg het hele verhaal over Bella en Edward enzo. Weer een stukje hart dat vertrappeld is. Ik besluit na een tijdje bij de Cullens gezeten te hebben afscheid te nemen. Net als ik de deur wil uitgaan komt edward binnen. Ik heb totaal geen zin om hem aan te kijken en loop het huis uit.


Xx.
Reactietjes are welcome! ^^

Reageer (6)

  • MadamBieber

    Liefke!
    Jij bent gwn AMAZING !

    xx

    1 decennium geleden
  • xSuzan

    Dat miranda haar jas en tas op haar bureau gooit komt me bekend voor.. devil wears prada?
    awesome quiz! :)

    1 decennium geleden
  • evaaaax

    Heb jee dat van miranda en emely van diee film van gisteren ?

    ps: Geweldiggg !

    x

    1 decennium geleden
  • xJonasHotel

    VERDER !!!!!!!!!! Of ik word zot !!!


    Xx


    Megan

    1 decennium geleden
  • Vervain

    Snel veder! Hij is echt leuk! :]

    xx, <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen