Lia POV

Als ik overeind vlieg is het pikkedonker in de kamer, wat aangeeft dat het rond middernacht is. Met een bonzend hart kijk ik om me heen, maar ik kan niks zien. Ik twijfel of ik het licht aan zal doen, maar ik besluit van niet om Cristiano niet wakker te maken, en omdat ik bang ben voor wat ik zal zien. Wanneer je namelijk wakker wordt omdat er een hand over je mond ligt wil je niet altijd weten wie en waarom. Plots klinkt het zacht:
'Ssst, ik ben het.' Ik hap van schrik naar adem en kijk recht in een zaklamp. De bundel wordt lager gehouden, en zie dat Fleur in haar pyjama naast het bed staat.
'Wat is er?' fluister ik. Zou er iets gebeurd zijn? Ze gebaart dat ik mee moet komen, en snel kom ik achter haar aan. In de gang knipper ik met mijn ogen tegen het licht. Snel verteld ze dat iemand geprobeerd heeft om de computers van het Portugese elfal te hacken, en één grote ravage heeft achter gelaten. Niemand behalve de coach weet het verder nog, want Fleur wilde de schema's uploaden toen het gebeurde, en heeft hem meteen wakker gemaakt. Ik gaap en vraag wat er nu moet gebeuren.
'Jij schijnt een computerheld te zijn...' Oh fijn, mijn vader heeft weer dingen lopen vertellen aan de coach hoor. Maar weinig mensen weten van mijn computerkunsten, omdat ik het nou niet erg aantrekkelijk vind om mensen te vertellen dat ik op dat punt een nerd ben. Samen lopen we naar een conferentiezaal waar druk vergadert wordt over de kwestie. Zodra ik binnen ben legt iemand me uit wat er precies gebeurd is, en ik zie dat hij zijn vingers gekruist heeft als hij weer wegloopt. Ik neem een kijkje in het systeem, en zie dat iemand de persoonlijke agenda's van elke speler geprobeerd heeft de hacken. Het is diegene thankgod niet gelukt, maar de schade is wel dusdanig dat alle schema's en agenda's opnieuw op orde gemaakt moeten worden. Een werkelijke rotklus. Fleur en ik besluiten het morgen de te gaan oplossen, en vertrekken allebei weer naar ons bed. Als ik er weer in lig draait Cristiano zich in zijn slaap om, en slaat zijn arm om me heen en trekt me naar zich toe. Ik glimlach, en nestel me tegen hem aan.






Ik heb echt al superlang niks meer geschreven, I'm so sorry!_O_
Gelukkig is het nu vakantie, en ik zit vol met ideetjes :)

Reageer (2)

  • CasillasLOVE

    Cristiano is zo lief! Snel verder

    9 jaar geleden
  • Brokenwingss

    Oeiii niet best! Gelukkig is het niet gelukt x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen