Ik rende naar Kiara toe. "Mama! Wordt wakker. Ik wil het uitzicht zien" zei ik. Ik trok aan haar oor. Kiara keek me aan. "Malka! Waar was dat voor? Ben je gek" zei Kiara. "Je hebt het beloofd" zei ik. "Ga met je opa" zei Kiara. Ik rende naar Simba toe. "Opa, wil jij me het uitzicht laten zien? Me moeder is te lui" zei ik. "Ik kom eraan" zei Simba en ik wachtte alvast buiten. "Ik heb er zin in" zei ik.


Simba POV

Ik liep naar Malka toe en we gingen naar het puntje van de koningsrots. "Dit deed ik ook met je oom" zei ik. "Heb ik een oom? Wie" vroeg Malka. "Zijn naam is Kopa. Hij is als welp gestorven" zei ik en ik voelde een golf van verdriet en eenzaamheid opkomen. Ik deed me best om me tranen in te houden. "Vertel me over hem. Hoe was hij? Had hij vrienden? Mist hij je" vroeg Malka. Ik slikte en vertelde het verhaal. "Wat erg! Wie was Zira? Wat een kreng. Met moorden bereik je niks" zei Malka stellig. "Zira was je oma. Je had 2 oma,s. Zira was een slecht iemand en woonde in het verboden land. Een deel van haar zit in ons familie. Ze was ooit heel vriendelijk, maar sinds Scar dood is, is ze heel gemeen" zei ik. Malka gromde uit woede. "Hoe durfde ze" riep hij. Ik glimlachte om zijn opmerking. "Kopa is al heel lang dood" zei ik. Malka leunde tegen me aan. "Ik hou van je" zei hij. Die zin deed me denken aan Kopa.

Kopa leunde tegen me aan. "Ik hou van jou, pap" zei hij. "Ik ook van jou" zei ik.

Ik keek Malka aan. "Jij lijkt qua karakter veel op Kopa. Dat doet me denken aan hem" zei ik. Malka glimlachte. "Hij blijft bij je. Hierbinnen" zei hij en hij wees met zijn poot naar mijn borst. Ik knuffelde hem. "Jij bent zo lief" zei ik. Malka begon te spinnen en gaf me kopjes. Het voelde alsof een deel van me leven terug was.







Wil je weten hoe Simba het verhaal aan Malka vertelde? Dat lees je in deze Spoiler

Er was eens een welp geboren, genaamd Kopa. Hij groeide op als een lollige, vriendelijke en avontuurlijke leeuw. Hij speelde altijd met me, en hij had een keer "Ik hou van je, pap" gezegd. Hij hielt zoveel van me dat hij altijd bij me wilde blijven, totdat hij een keer het verboden land verkende. Hij ontmoette drie welpen. Vader Kovu, Tante Vitani en Oom Nuka. Ze werden vrienden en Kopa kreeg zelfs iets intiems met Tante Vitani. Dat vond je Oma Zira niet kunnen. De volgende avond, ging hij nog rondlopen omdat hij veel avontuur wilde beleven. Ik ging naar hem opzoek en vond hem bij een rots. Ik barstte in tranen uit en zei steeds dat hij op moest staan, ik kon niet geloven dat hij dood was. Toen ik met zijn geest sprak, zei hij dat hij bij me bleef en dat hij me miste en dat hij wel eens langskomt. Ik was zo verdrietig. Elke keer als ik zijn geest zag moest ik huilen. Toen Moeder Kiara net een puber was, kwam hij weer langs. Hij vertelde me dat Vitani veel om hem gaf en dat ze in een dip raakte. Nadat jij geboren was, zag ik Kopa nog een keer. Hij gaf gelijk al om je. Jij was Familie, hij lachte naar ons allemaal. En sindsdien ben ik echt gelukkig.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen