Foto bij I'm sorry.

Vinden jullie dat ik meer moet opbouwen (aan vriendschappen werken zoals met ron enz) en minderen met Luke?

Hoor het graag!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Thangurel

    Vinden jullie dat ik meer moet opbouwen (aan vriendschappen werken zoals met ron enz) en minderen met Luke?

    Kan. Maar wat belangrijker is dat je (waarschijnlijk) zó probeert de spanning en het verrassende element te behouden dat je niets meer schrijft over wat Kayla en Luke vinden van elkaar en de situatie, en wat Ron/Harry/Hermelien/Melody/Sneep hierover denken. Ik zie hen nauwelijks voorkomen en allemaal niet hun pov's.
    Jammer, want zo wordt een goed geval toch heel oppervlakkig.

    9 jaar geleden
  • RayLaVie

    hey, ik vind het een erg leuk verhaal en ik ben benieuwd waar het naartoe gaat :) Ik weet niet of je al het grotere geheel gepland hebt, maar ik zal het vanzelf wel zien. Ik zou naast de relatie tussen Kayla en Luke ook wel meer willen zien van Melody, aangezien er enige spanning lijkt te staan op hun vriendschap en dat kan erg interessant worden.
    Een paar kleine dingetjes; Er staan wel hier en daar wat spelfouten, dus misschien kun je het nog een paar keer nalezen de volgende keer? Het is zeker niet ernstig, maar viel me gewoon op. Daarnaast valt het me ook wel op dat je achter elk stukje tussen aanhalingstekens "zei...." plaatst (of "vroeg"of iets in die trant) maar het verhaal wordt er vaak een stuk dynamischer van als je op andere manieren duidelijk maakt wie wat zegt, zoals bijvoorbeeld direct ervoor of erna een handeling van desbetreffend personage beschrijven zodat de focus op hem/haar ligt. Dan koppelt de lezer het stukje gezegde tekst automatisch aan die persoon.
    Tot slot valt het me een beetje op dat het verhaal erg snel gaat. Misschien is dat de bedoeling, maar op deze manier krijgen je personages iets minder diepgang, omdat ze maar twee zinnen per hoofdstuk krijgen om hun gedachtes te uiten - de rest van het verhaal gaat op aan directe handelingen. Het is niet noodzakelijk, maar zelf vind ik het altijd wel prettig als ik wat rustiger de situatie kan overzien zonder dat elke zin van cruciaal belang is voor het verloop van het verhaal. Aan de andere kant heb ik zelf vaak het probleem dat ik daarin doorsla, en dan krijg je dat het verhaal heel sloom wordt en saai. Dat is bij jou in ieder geval geen probleem! Het leest lekker vlot en het is allemaal overzichtelijk en actief, dus blijf je wel lekker in het verhaal. Lekker blijven schrijven, ik blijf ook lezen, maar misschien kun je hier iets mee (ik ben ook geen professional xD ik zeg alleen wat me hier en daar opvalt, dus kijk maar of je er iets aan hebt, of dat je het onzin vindt.) Veel succes!

    9 jaar geleden
  • daneexfemke

    Ja dat zou wel leuk zijn!!! Voor de rest vind ik het een geweldig boek!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen