Veel plezier!

Lia POV

In de lobby staart iedereen ons aan, maar we negeren het en lopen naar boven. Ik merk dat Cristiano zenuwachtig is, want met trillende handen probeert hij de deur te openen. Het is hem eindelijk gelukt, en we lopen naar binnen. Daar ploffen we op de bank. Cristiano begint met mijn haar te spelen, terwijl ik me probeer te focussen op mijn werk (mail etc.). Hij kust mijn nek meerdere malen, en dan geef ik het op. Ik sluit de laptop af, en kus hem. Als antwoord hierop gaan zijn handen naar de sluiting van mijn jurkje. Ho. Verbaasd kijkt hij op.
'Morgen heb je je eerste wedstrijd, weet je nog?' Hij zucht. 'Je hebt gelijk... Laten we maar gaan slapen.'
Meneer IJdeltuit duikt de badkamer in, terwijl ik alle spullen voor morgen klaarleg. Na een half uur hoor ik de douche aangaan. Ja dag! Hier ga ik niet op wachten! Ik pak een schone handdoek uit de kast, schoon ondergoed en mijn pyjama en loopt naar de badkamerdeur. Ik moet moeite doen om over zijn versie van het Portugese volkslied heen te komen, en gil dat ik weg ben. Geen reactie. Oke dan.... (doeg)

Op de gang kom ik de coach tegen, die aan me vraagt of er nog vragen zijn over morgen. Ik schud mijn hoofd. Dan begint hij tegen me aan te praten dat het hem nog steeds spijt van onze 'ruzie' etc. Lekker belangrijk, ik wil douchen! (N) Na een kwartier stopt hij met praten, en wenst me welterusten. Snel loop ik naar de kamer van Junior en zijn nanny. Zachtjes klop ik op de deur, in de hoop dat ik niemand wakker maakt. De deur wordt opengedaan door de nanny, die een blik op mijn spullen werpt en zacht begint te lachen. Met haar zware accent is ze nauwelijks te verstaan, maar ik haal eruit dat ik hier mag douchen. Snel spring ik eronder.

20 minuten later loop ik de slaapkamer weer in, waar Cristiano op bed ligt te chillen. Zodra ik binnenloop springt hij op.
'Waar was je heen?' Ik trek een wenkbrauw op en vertel het hele verhaal van de coach en de nanny. Lachen gaat hij weer op bed zitten.
'Geweldig!' Samen kruipen we onder de dekens. De eerste nacht dat we nuchter en wel in dit bed liggen, schiet door mijn hoofd.

En dan val ik in slaap.

Het duurde wat langer dan verwacht, want ik had alles op mijn telefoon getypt. Je raad het al, telefoon liep vast en het hele hoofdstuk was weg (huil)

Als jullie een kijkje kunnen nemen bij mijn nieuwe story zou ik dat heel fijn vinden! klik!

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen