NIALL POV

Na die dag heb ik het Louis wel vergeven in vertrouw op zijn woord en ze zijn gewoon vrienden. Na school ging ik naar huis en een jongen die ik al wel wat vaker heb gezien volgte me. Ik bond hem nogal eng door dat volgen enzo. Hij had blond haar en blauwe ogen. Net zoals ik dus, maar volgens mij is zijn haar echt blond en niet gebleekt zoals dat van mij. Ik besloot hem maar eens aan te spreken om te vragen wat we nou altijd het zelfde doen want overal waar ik ben, is hij. "hey" zei ik dan maar. De jongen keek me verward aan en gaf me een knikje."is er iets?" vroeg ik. De jongen schudde zijn hoofd "niet veel nee,.." het eerste kon ik verstaan en het andere mompelde hij."wat zei je?" vroeg ik dan toch maar."niet veel nee" antwoorde hij, ik zei "en daar achter?". Hij keek me wat bozig aan en zei."je hebt m'n vriend van me afgepakt, hij is geweldig in bed en ik wil hem
terug,nu!" Zei hij. Ik keek hem raar aan, bedoelde hij Louis? Ik had niet veel tijd want de jongen kwam razend op me af. "what the hack doet je?!" schreeuwde ik naar hem. Hij gaf me een klap op mijn kaak, en net zo'n zachte ook. Ik viel op straat. Wat moet die kerel van mij?! Ik stond razend op. Hij heeft me nu echt boos gemaakt. Ik wou net op hem afspringen toen ik twee armen om me heen voelde ik zag Liam die kerel over zijn schouder op de grond gooien. Hij is ook niet voor niets reserve geweest op de Olympische spelen met boksen. Ik keek achter me en zag Harry staan. " rustig Niall" zei hij."rustig.? Rustig.? Niks niet rustig! Die kerel heeft me geslagen nu krijgt hij de volle laag!" schreeuwde ik woedend terug. Ik zag dat Liam op die jongen zat. Ik probeerde me uit Harry zijn armen te wurmen maar dat lukte niet. Ik gaf het op en werd wat rustiger. Na een paar minuutjes was ik afgekoeld en liet Harry me los. Nu ging Harry naar die jongen toe. "wie denk je wel niet dat je bent?!" wierp hij de jongen toe. "Nick" zei hij dood normaal. Liam zat nogsteeds op hem en dat zag er best grappig uit. "nou Nick hoe durf jij Niall te slaan waar heb jij jou verstand zitten, wat heeft hij jou nou weer gedaan?!" schreeuwde hij. "hij heeft mijn vriend van mij afgepakt!" schreeuwde Nick dus, terug. Harry keek verward. Ik bang en Liam keek mijn kant op. Ik had het niemand verteld van Louis en mij, alleen Liam was er dus achtergekomen.. Vandaar dus dat Liam naar mij keek. Harry keek nu ook. "wisten jullie dat niet?" vroeg hij en lachte bespottelijk."Niall.. Ben jij gay.." vroeg Harry. Hij wist natuurlijk niet dat we het over Louis hadden, maar ik weet zeker dat hij dat zo wel zou weten. Ik keek naar de grond. Nick lachte nog een keer bespottelijk. "jullie wisten niet eens dat hij gay is?". "Niall.." zei Harry."Ik vind het echt niet erg hoor, ik vind het wel schattig" lachte hij. Ik knikte. Haalde diep adem en zei "ja.. Ik ben gay" ik zuchte opgelucht het was eruit maar ik wist niet hoe mensen erop gaan reageren. Harry glimlachte naar me."oke dat is goed maar wie is je vriend dan..?" vroeg Harry. "dat is dus Louis!" riep Nick. Ik keek hem woedend aan. "aha" zei Harry."dut had je ons best kunnen vertellen Nialler, ik ga je echt niet anders behandelen" ik zuchte opgelucht en gaf een dankbaar knikje. "ik ga Louis even bellen zeggen dat we hier zitten met Nick" Liam pakte zijn mobiel en zocht Ijn nummer op.

_____________
OMG One Direction en 5 Seconds Of Summer was echt geweldig! Ik stond bijna vooraan in vak groen!! En het allerbeste was nog, THE Liam James Payne heeft tijden Kiss You naar mij gebaard, you knie tijdens kiss you kijkt hij fans aan en wijst naar ze om voor hun te zingen, en dat deed hij dus bij mij. This was the best night of my life. Ook nog veel nieuwe vrienden gemaakt en half geplet. Maar ik ben niet flouwgevallen ofzoo. Pluim voor mij XD. Toen Liam dat deed sprongen spontaan de tranen in mijn ogen ik dacht, niet huilen ik wil niet huilen maar het kwam gewoon vanzelf door blijdschap. En alle jongens hebben me aangekeken omg het was echt gewoon geweldig. Zo zielig voor Niall, iemand gooide een schoen op zijn knie! Ik heb het zien gebeuren het was verschrikkelijk om hem te zien lopen :,( ik hoop dat het snel beter met hem gaat! Volgend jaar ga ik weer en hopelijk doen ze dan weer 2 shows dan ga ik naar allebij!

Reageer (1)

  • HaveAGoodDay

    Omg idd niall zijn knie ik vond dat ook zoo zielig harry hoelp hem dan geluklig wel mee naar boven !!
    En omg harry was zooooooo sexy :p
    Xkgowoldnx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen