Foto bij Shawn!

*gaap* dat was echt de raarste avond ever. En morgen is er een Magcon show maar ik heb geen kaartjes en ze willen me vast niet mee hebben. Want ja, ik ben nou eenmaal een fangirl. Ik kleed me aan (wit hempje met ankertjes erop, driekwart broek, witte Vans, en een knotje in m'n haar). Ik kreeg een whatsAppje van Matt:

M: ik sta met de jongens buiten op je te wachten want we willen je iets vertellen.
Ik: okay, ik kom zo naar buiten kunnen jullie nog 10 min wachten?!
M: nee, het moet nu echt. Wil je A.U.B. nu komen?!?!
Ik:okeeeeeej omdat jij het bent Matt. Kom er nu aan.
M: okay dan zie ik je zo

Eenmaal buiten zie ik de jongens met hun koffers en gaan dus blijkbaar weg.
"Heeeey" zegt Jack G. "Zou jij het leuk vinden..." Zei Taylor. "Om met ons naar de Magcon show te gaan?!?!" Zeiden ze allemaal in koor. Ik sta daar zo verbaast te kijken en zeg dan:"zijn jullie serieus?!" "We zijn bloed serieus" zegt Jack G. "OMG IK GA DOLGRAAG MEE!!!!" Zeg ik dol enthausiast. En ren recht op ze af. Ik ren weer naar binnen en schrijf een briefje aan m'n ouders om te zeggen waar ik ben en zeg dat ik 1 dag weg was. Ik pakte snel m'n koffer en liep naar buiten. Daarna ging ik met ze mee in de auto en ging op weg naar het hotel waar hun verblijven.

*In het hotel*
Nash pov:
"Oef!! Ik ben zo mooooeeeee!" "Waarvan van het bellen met J/N" fluistert Cam plagerig. "Hahahaha... Okay je nu echt kappen Cam". "Bij wie moet ik gaan overnachten op de hotelkamer?!?!"zegt J/N "Uuuhhhm ik heb echt geen idee, maar je mag wel bij mij komen i'm just saying" zegt Aaron. *ik hoop maar dat ze niet bij Aaron gaat slapen. Hij snurkt nogal hard xD*. "ooooooh is Aaron verliefd" zegt Iemand. We kijken allemaal naar de draaideur en daar staat Shawn!! "Hey Shawn hoe ist met je? Goeie reis gehad?" Vraag ik "Ja hoor ging goed totdat ik bijna me vlucht miste . Maar verder ben ik wel blij dat ik nu optijd ben." Zegt Shawn. "En wie is deze mooie dame??" "Shawn dit is J/N, J/N dit is Shawn." Zegt Jack&Jack in koor. "Meneer kunnen we jullie koffers naar jullie kamers brengen?!" Vraagt een medewerker. "Uuhm ja.. Is goed."

"Bij wie moet ik dan nu gaan slapen?!?" Vraag ik. "Je kan wel bij mij en Shawn op de kamer." Zegt Aaron. "Ja of bij mij en Cam" zegt Nash. "Ik denk dat ik toch maar bij Aaron en Shawn ga. Sorry Nash" "zullen we zo naar het dorpje om nog iets te kopen ofso want ik heb best honger" zegt Shawn. "Ja is goed, maar heeft iedereen z'n Penny board mee?!" Vraagt Cam. "Nee ik heb geen Penny Board." Zeg ik. "Dat geeft nie want we hebben een cadeautje voor jou" zegt Matt. Carter pakt een pakje van achter z'n stoel vandaan en geeft het aan mij. Ik pak het uit en het is een gloednieuw Penny board. Het is een Penny board die helemaal 'Glow In The Dark' is. "aaaaaw dit hoefde jullie echt niet te doen, ik weet eigenlijk ook nie zo goed wat ik er van moet zeggen ha." "Je hoeft ook niks te zeggen." Zegt Taylor.

In het dorpje hadden we nauwlijks rust want alle fans kwamen natuurlijk allemaal op hun af. Nadat we een rustig plekje hadden gevonden om te eten bestelde we 3 pizza's en 10 glazen cola. Toen we het ophadden gingen we op onze Penny board naar de Eiffeltoren. En natuurlijk wat foto's schieten voor op onze social media. We gingen nog naar wat leuke winkels en ik kocht samen met de andere jongens dezelfde Vans en bandanas. Ik zag nog een leuke topje met pineapples. Carter kocht een ketting en een nieuw paar oorbellen. Het was inmiddels al weer 17:38 en gingen rustig naar het hotel skaten. Eenmaal bij het hotel waren we dood moe en gaan dus ook meteen naar onze hotel kamers. Ik loop gezellig achter Aaron en Shawn aan en komen in onze kamer en het valt me op dat het best een ruime kamer is. Er staan twee twee persoons bedden en ze staan niet vast aan de grond dus besluiten we om ze tegen elkaar te schuiven om er 1 groot bed van te maken. Het was zo'n 9 uur. En de andere jongens klopte aan de deur. Ik deed open en ik zag de jongens in hun pyama dus alleen pyama broek of onderbroek. "Willen jullie je pyama aan doen en meekomen naar de eetzaal??" Zei Carter. "Ja ik haal Aaron en Shawn wel. Alleen Shawn slaapt hij is heel moe ik kijk wel hoe hij reageert ander blijf ik wel bij hem." Ik liet de deur open en ik ging naar Shawn en Aaron. "Aaron wil je je Pyama aantrekken en meegaan naar de eetzaal?! Ik kom zo misschien nog wel even vragen of Shawn dat wel wil want anders blijf ik bij hem." "Okay is goed" zegt Aaron. "Hey Shawn wil je even wakker worden?!" Vraag Ik "hmmm." Is z'n antwoord. "Shawn wil je met ons naar de eetzaal om te gaan klooien?!?!" "Hmm nee ben heel moe sorry." "Oke ik blijf dan gezellig..." Ik kon m'n zin niet afmaken want de andere jongens kwamen al de kamer binnenstormen. "ANANAS IS DA BEST WANT WIJ ZIJN KOOOOOOOOOL!!!!" Schreeuwde ze door elkaar. "Jongens ik ga niet mee. Shawn is heel moe en ik blijf bij hem want anders is hij loner" "okay is goed maar dan blijf jij hier alleen achter met Shawn en dan mis jij de pret beneden." Zegt Nash.

Ze liepen weg met z'n allen schreeuwend in de gang opweg naar de eetzaal. Ik zit lekker op bed met een bakje Ben&Jerry's naar CSI te kijken. Toen het bijna 00:00 was viel ik in slaap naast Shawn.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen