Derde initiatieopdracht
Soort: Mode-opdracht
Opdracht: Tijdens deze opdracht is het de bedoeling dat je rond het woordje ‘fashion’ werkt. De opdracht is redelijk ruim en er zijn een aantal dingen toegelaten:
• Nail-art
• Make-up
• Haartooi
• Verkleden
• Etc.
Het is dus de bedoeling dat je rond de Divergent mode werkt. Het is mogelijk om je te schminken als een bepaalde karakter of dat je een nail-art ontwerpt dat met Divergent te maken heeft. Je mag ook iets speciaals met je haar doen of je verkleden in een bepaalde karakter.
Hoe meer accessoires hoe beter, het is dus zeker toegelaten om meerdere puntjes uit te werken. Indien je iets kiest dat niet op de lijst staat, vraag je dit best even voor de zekerheid.
Je kiest zelf of je een foto indient van het eindresultaat of een tutorial. Het is eveneens mogelijk om een proefpersoon te gebruiken tijdens deze opdracht.

Bij deze opdracht ben ik geadviseerd door mijn geweldige beste vriendin jolien, die gewillig alle belachelijke opdrachten die ik haar gaf uitvoerde (en waarvan ik de foto's dus nooit van plan was om te gebruiken, maar gewoon om haar een beetje te pesten^^)




Candor:



Voor Candor uiteraard een zwart-wit jurkje met slechts heel subtiele make-up, want in Candor zijn ze eerlijk over hoe ze eruit zien en proberen ze hun uiterlijke fouten niet weg te stoppen!

Dauntless:



Voor Dauntless zwarte kleren en donkere make-up, haar wilde haren ongetemd.

Amity:


Geel topje, rode bloem in het haar (Nouja, een roze. Maar ik had dus geen rode. Maar laten we dus even doen alsof hij rood is^^) en een vrolijke lach typeert Amity

Erudite:


Het donkerblauwe, serieuze hemdje en de bril geven haar meteen het typerende uiterlijk van een echte Erudiet.

Anegation:


De saaie, grijze trui met kap en grijze broekje is typisch voor Abnegation, net als het opgestoken haar en het hoekje waarin ze zich afzijdig houd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen