Foto bij 20. Schandaal

Hoofdstuk 20 alweer :)

Veel plezier met lezen!

Cristiano POV

Ophelia loopt samen met haar assistente en de bewakers weg. Ik zucht. Tegenover me zit Meireles, die me scherp aankijkt.
‘Jaloers?’ Ik schrik op. ‘Op wie?’
‘Die jongen aan de bar. Iedereen ziet het.’ Is het zo duidelijk? Ik vraag wat hij bedoeld.
‘Je bent gek op d’r Ronaldo, ontken dat niet.’ Ik zucht. ‘Je hebt gelijk.’ Kennelijk ziet hij iets aan mijn blik, want verklarend roept hij ‘Aha’. Meireles gaat met zijn hand over zijn baard.
‘Er was helemaal geen jongen aan de bar, of wel dan?’ Fuck. Hij heeft me door. Langzaam knik ik. Meireles grijnst. ‘Je vertelt het aan niemand, hoor je!,’ sis ik hem toe, ‘ze schaamt zich al kapot voor me.’ ‘Voor jou of voor het feit dat ze ladderzat was en zich waarschijnlijk niks kan herinneren?’ is zijn gevatte antwoord. Daar had ik nog niet aan gedacht…

Lia POV
Het team gaat zo trainen, maar ik moet nog van alles regelen. De hele ochtend ben ik bezig met afspraken maken, bellen, mailen en ga zo maar door. Na de lunch ben ik eindelijk klaar, en rij ik naar het stadion om Bento en Cristiano op de hoogte te brengen. Ze zijn nog bezig met trainen, en ik voeg me behendig tussen de massa die staat te kijken. Ik ga op de tribune zitten naast een vrouw die ongeïnteresseerd in een tijdschrift bladert. Dan zie ik iets wat mijn hart bijna stopt. Op de voorpagina staat een keigrote foto van een hotelraam, wat ik herken als het mijne. Achter het raam staat een shirt loze Cristiano, die mij heeft opgetild. Ook ik sta zonder shirt op de foto. Shiiiiit. Mijn grootste fout in een tijdschrift. *facepalm*

De vrouw heeft het tijdschrift naast zich neergelegd, en ik vraag of ik het mag lenen. Gelukkig herkent ze me niet. Het blijft niet bij de voorpagina, want in het tijdschrift zijn een aantal bladzijdes aan de kwestie gewijd. Overal staan foto’s van mij en Cristiano. Onschuldige foto’s; zoals foto’s waarop we boodschappen doen, of met Junior aan het strand zijn, en foto’s van het soort als op de voorpagina. Ook staat er een interview met een vrouw in, die ik herken als de schoonmaakster, die vertelt over ons avontuurtje. Great. :O
Mijn leven is over. Ik neem het tijdschrift mee naar de kleedkamer, waar de spelers net aankomen. In vis Cristiano ertussenuit en laat het zien.
‘Oops’ is het enige antwoord dat ik krijg. Serieus?!
‘Zie je hier de ernst dan niet van in?!’ Hij schud zijn hoofd. ‘Spijt?’ klinkt het scherp.
‘Wat? Hoe bedoel je?’ vraag ik. Ik snap er niks meer van. ‘Ik word wakker en je bent weg, vervolgens ontwijk je me en doe je alsof er niks gebeurd is. Dan ga ik ervanuit dat je spijt hebt’

'NATUURLIJK HEB IK SPIJT!' gil ik. 'Ik sta vanaf nu bekend als het meisje dat het met haar baas deed.' Met opgetrokken wenkbrauw kijkt hij me aan.
'Dus je vond het niet leuk? Gisteravond dacht je daar heel anders over.' Ik sluit mijn ogen. Snapt hij het dan echt niet? Ik probeer rustig te blijven.
'Ik. Was. Dronken. Dan functioneer je niet. Je denkt niet na.' zeg ik star. Even flitst er een gekwetste blik over zijn gezicht, maar daar heb ik geen boodschap aan. 'Dit was de allergrootste fout ooit.' zeg ik. 'Waarom doe je nou alsof ik hier de slechterik ben?' zegt hij geïrriteerd.

Pardon? Verbaasd kijk ik hem aan. Hij is degene die van de gelegenheid gebruik maakte. 'Misschien omdat jij begon?' sis ik hem toe, en herinner hem aan de kus. Wat denkt hij wel niet? Ik ben degene die straks nergens wordt aangenomen vanwege haar reputatie. Daar had hij niet van terug. Ik vraag door. 'Waarom eigenlijk? Kon je niemand vinden die met je mee wilde en nuchter was?' Als ik uitgesproken ben heb ik er al spijt van. Die was onder de gordel. Nu kijkt hij me diep gekwetst aan.
'WAT? Natuurlijk is dat niet zo, en dat weet je zelf ook. Iedereen ziet het, maar jij niet.' Huh? Lekker off topic. 'What the hell bedoel je nou?' Dan knapt hij.
'Ik bedoel dat iedereen behalve jij ziet dat ik VERDOMME VAN JE HOU!'

Die had ik niet zien aankomen…

Reageer (5)

  • F4Nina

    Wauw wauw en dubbel wauw i love it snel verder geweldig !!!

    1 decennium geleden
  • carangi

    niceeeee
    ja, zeker het wachten waard (:
    nog 1 stukjee pleaseee xo

    1 decennium geleden
  • Swiftie13lds

    Snel verder !!!!

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    snell verderr please:D

    1 decennium geleden
  • memoriae

    Draammaa!! LOVE IT :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen