Dit verhaal is getypt door 3 verschillende personen, wat je -volgens mij- wel kunt zien, ergens. Dit is dan ook de eerste keer dat we een verhaal samen typen. Hieronder vind je nog wat info over de verschillende personages en hoe we te werk gaan.

Wij drie werken met POV's. POV's zijn point of views (of hoe je het schrijft). Dat betekent dat er drie verschillende verhaallijnen door elkaar lopen, maar ook nog samensmelten. Eigenlijk is het gewoon 1 verhaal vanuit drie verschillende standpunten.
De drie hoofdpersonen worden hier onder beschreven :)

Hoofdpersonage 1
Naam: De 11e Hunter
Geslacht: Vrouw
Uiterlijke kenmerken: Lichte huid, lichtbruin haar, blauwgrijze ogen. Prefereert de kleding van al haar vorige regeneraties. Als ze haar eigen kleding draagt, dan is het meer cowgirl-kleding. Dan zet ze een strooien cowboyhoed op en bindt ze haar haar in twee vlechten.
Hoe oud ziet ze eruit: Ongeveer 20
Karakteristieke kenmerken: Is heel erg nostalgisch ingesteld; dat is ook de reden dat ze de kleding van haar vorige regeneraties zo veel draagt.
S-powers nog in bezit: Windkrachten. Voorwerpen besturen (onderdeel wind). Vliegen (onderdeel wind). Bliksem.

postscriptum: S-powers zijn trouwens speciale krachten die ze heeft ;)


hoofdpersonage 2
Naam: Mike
Geslacht: Man
Uiterlijk: zwart, niet al te lang haar, nogal gespierd, niet overdreven
Leeftijd: 19
Hij is een ridder met een paard genaamd the black champion

Hoofdpersonage 3
Naam: Hope
Geslacht: vrouw
Uiterlijke kenmerken: Zwart, lang, stijl haar met af en toe een pluk blauw in. Helder blauwe ogen, lichte huidskleur, knap meisje
Leeftijd: 17
Extra: Heks.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen