Foto bij 19. De volgende morgen

^ zooo schattig (flower)

Veel plezier!

Lia POV

De volgende ochtend wordt ik wakker met barstende hoofdpijn. Ik probeer me te herinneren wat er gebeurd was de vorige avond, maar het lukt niet. Shit. Nu moet ik dus alle afleveringen van gisteravond opnieuw gaan kijken. Langzaam open in mijn ogen half, en zie dat ik half op iemands buik lig. NOOO. Als hij nu wakker wordt ben ik er geweest. Ik vlieg overeind, en grijp naar mijn hoofd. Het lijkt wel alsof ik gedronken heb… Dan zie ik dat ik naakt ben. Mijn blik vliegt naar Cristiano, die heel sexy half onder de lakens ligt, en vermoedelijk ook helemaal naakt is.

Wat heb ik gedaan?! Ik verstijf helemaal. Shit, shit, shitterdeshitshit. Dit is niet goed. Dan kijk ik de kamer rond. Werkelijk overal ligt kleding. Snel graai ik alles bij elkaar en ren ik naar de badkamer. Als ik onder de straal sta kan ik mezelf wel slaan. Hoe kon ik zo stom zijn? Ik ga nooit meer drinken, en dit mag nooit meer gebeuren.Na het douchen stop ik alles in de wasmand, en kleed me aan, doe mijn make-up etc.
Dan kom ik tot de ontdekking dat ik mijn zwarte hakken mis. Als ik de deur naar de rest van de suite langzaam open zie ik mijn shirt in een prop in het midden van de kamer liggen. Een van mijn hakken ligt op de kast, en de ander is beland op de bank. Ik pak mijn shirt en loop op mijn tenen de badkamer weer in, om Cristiano niet wakker te maken. Ik gooi mijn shirt in de wasmand en ren meteen weer terug naar de kamer. Ik pak mijn hakken bij elkaar en doe ze aan. Dan pak ik mijn tas met alle zooi die ik vandaag nodig heb en sluit ik de deur van de hotelkamer achter me. Pfff… gelukkig is hij niet wakker geworden.

Snel loop ik naar de ontbijtzaal, waar pas een paar mensen van het team zitten. We kletsen wat terwijl we eten, en dan slaat het noodlot toe. De rest van het team en een deel van de crew is ook gearriveerd. Cristiano komt naast me zitten, en fluistert in mijn oor.
‘Goedemorgen’ Ik probeer zijn blik te ontwijken en knoop snel een gesprek aan met een van de kleerkasten, die aan mijn andere kant zit. Ik voel zijn ogen branden in mijn rug, maar besteed er geen aandacht aan. Ik verontschuldig me later wel. Dan wordt ik geroepen door een andere kleerkast, die aan het overleggen is met een paar anderen. YES, gered. Vlug sta ik op en loop richting de mannen. Ze willen de agenda van vandaag hebben. Ik pak mijn tablet en laat het ze zien.‘OMG, WAT HEB JE GEDAAN?!’ wordt er door de zaal geschreeuwd.

Kut. Nu al ontdekt. Dag WK, dag baan, etc. etc.
Verschrikt loopt Fleur op me af.
‘Wat heb je gedaan?’ herhaald ze. Nu snap ik niet wat ze bedoeld. Ze wijst naar mijn hals, die bloot is komen te liggen toen ik mijn haar naar achteren zwaaide. De hele zaal is stilgevallen, en kijkt me aan. Hoe ga ik me hier dan weer uit praten? Cristiano komt me redden, waar ik me over verbaas.‘Ze had sjans met een jongen aan de bar. Ze waren zo druk bezig dat hij van de barkruk af viel toen ik aan kwam lopen.’ De zaal lacht, en gaat verder met waar ze gebleven waren. Cristiano kijkt me doordringend aan, en kijkt dan ook weg. Blozend ga ik verder met mijn gesprekspartners, die me allemaal lachend aankijken. ‘Was hij knap?’ vraagt Fleur, ‘Ken ik hem?’

Ze moest eens weten…


JEAH 2- 0!

Ik wilde deze eerst morgen online zetten, maar ik kon het niet laten ;)

Reageer (3)

  • Brokenwingss

    Lijkt mij niet de beste ochtend hahaha x

    1 decennium geleden
  • carangi

    snell verdaaahh. arme cris, hij was wel nuchter wss..........

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    Egt leuk stuk :D
    Snell verderr :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen