Foto bij 18. De gevolgen van alcohol

Ik faal zo in dit soort dingen.

Veel plezier ;)

Lia POV

Giechelend zwalk ik door de gang, en Cristiano loopt achter me aan terwijl hij zijn lach probeert in te houden. Als we de hoek omslaan richting de hotelkamer staat er een schoonmaakster de gang te bezemen, maar zodra ze ons ziet verontschuldigd ze zich, en loopt weg.
Bij de deur aangekomen draai ik me geshockeerd om.
'De deur zit op slot' zeg ik met grote ogen vol verbazing en dan lach ik veel te hard. Cristiano doet snel zijn hand voor mijn mond, in de hoop dat niemand wakker is geworden. Hij vist het pasje uit zijn broekzak en steekt hem in de kaartlezer. Dan wil hij de deur open doen, maar ik sta er nog steeds voor, hem ongegeneerd aan te staren. Weer heeft hij die speciale blik in zijn ogen, en zonder het oogcontact te verbreken tast hij achter mijn rug om naar de deurklink, en duwt me zacht naar binnen.

Hij sluit de deur achter zit, nog steeds opgesloten in mijn blik. Dan, heek voorzichtig, druk hij zijn lippen op mijn mondhoek. Ik sts in vuur en vlam. Dit is waar mijn lichaam onbewust naar verlangde. Hij kust me opnieuw, maar nu op mijn mond. Zacht zucht ik, en zijn mond zakt af naar mijn hals. Ik weet dat ik morgen onder de zuigzoenen zal zitten, maar daar kan ik mee leven. Het voelt fijn, en daar gaat het om.
Nu is Cristiano aangekomen bij de rand van mijn poloshirt. Hij kijkt me aan, vragend om toestemming. Ik knik, en terwijl hij de knoopjes opendoet leg ik mijn hoofd in mijn nek. Geen plekje op mijn hals, decollote en nek blijft onbedekt.

Nu is het mijn beurt. Ik duw zijn kin omhoog, en vragend en bezorgd kijkt hij op.‘Sorry, ga ik te sn-‘ Ik druk mijn lippen op de zijne, en hij ontspant weer. Eén voor één doe ik de knoopjes van zijn hemd open, en duw het hemd van zijn schouders af. Dan kus ik zijn kaak, hals en schouder. Intussen leidt Cristiano me langzaam naar de slaapkamer. Halverwege de suite trekt hij mijn polo over mijn hoofd en tilt me op. Zoenend en wel verplaatsen we ons door de kamer, terwijl hij met zijn handen door mijn haar gaat. Hij zucht vol verlangen, en bij de deur van de slaapkamer zet hij me weer neer. Ik schop mijn hakken uit en doe de deur met mijn rug richting Cristiano open. Terwijl ik daar mee bezig ben komt hij tegen me aan staan, en begint mijn nek en schouders te kussen. Eindelijk heb ik de deur open en draai ik me om. Vol passie wordt ik gezoend, en gewillig ga ik er op in. Dan ga ik met mijn hand naar zijn riem, maar kennelijk ga ik te langzaam, want hij legt mijn armen om zijn nek en doet het zelf.
Inmiddels zijn we aangekomen bij het bed, waar de overige kledingstukken in het rond vliegen. Cristiano lijkt overal te zijn, want ik kan me nergens meer op focussen behalve op hem. Weer vraagt hij om toestemming, en nadat hij die vol overtuiging gekregen heeft sluit ik mijn ogen…

Hij begint met kussen op de wreef van mijn voet, en werkt langzaam omhoog. Langs mijn knie, waar zijn mond blijft hangen in mijn knieholte. Weer giegel ik, terwijl ik de fles champagne die we als welkomscadeau gekregen hadden ontkurk. Cristiano kijkt op van de knal, en thankgod komt knoei ik niks op de lakens. Hij gaat verder, en omdat ik hem niet nog een keer wil storen om glazen te zoeken zet ik de fles aan mijn mond en neem een slok. Dan is hij aangekomen bij de bovenkant van mijn dijbeen. Daar stopt hij, en beteurerd kijk ik hem aan.
'Dacht je nou echt dat ik jou die fles alleen laat leegdrinken?' lacht hij. Hij neemt ook een slok, en begint nu mijn buik te kussen. Met mijn hand ga ik door zijn haar. Bij mijn bh-rand stop hij weer, en maakt hem los. Zacht masseert hij mijn borsten, en zoent me. Omdat we zo lang mogelijk van het moment willen genieten knuffelen we nog wat terwijl de champagnefles steeds leger raakt. Met een plof gooit hij de lege fles op de grond.
'Ik drink NOOIT.' zegt hij. Ik grinnik. 'Een keer mag best hoor.' We zoenen weer, en hij rolt bovenop me, terwijl we ons ondergoed uit doen. We kijken elkaar diep in de ogen aan, en besluiten er helemaal voor te gaan...

Reageer (4)

  • memoriae

    En wat zal ze morgen ochtend wel niet denken....awkward!!

    1 decennium geleden
  • Brokenwingss

    Jaa ben idd benieuwd hoe ze dan reageren hhahaa x

    1 decennium geleden
  • Oncer

    Eigenlijk maakt hij gewoon misbruik van de situatie. I mean, ik denk dat ze er heel anders over zou denken, mocht ze nuchter zijn. Ben benieuwd hoe de 'morning after' zal zijn bij ze.

    1 decennium geleden
  • XSanneLovex

    Snel verder!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen