Foto bij 16. Overpeinzingen, knappe mannen en Netflix

^ Awh

Veel plezier met lezen!

Ik ben aan het proberen de hoofdstukken wat langer te maken, dan is er meer leesvoer voor jullie :)

Lia POV

Al de hele dag denk ik na op de tribune, en als ik niet meega naar het restaurant op het complex komt Cristiano naast me zitten.
'Alles goed?' vraagt hij bezorgd. 'Je hoeft echt meer in te zitten over Bento als dat het is. Die snapt nu ook dat je echt bent.' ik glimlach.
'Echt?'
'Ja. Eerlijk, spontaan, vrolijk, charmant, koppig. En je zegt altijd wat je vind'

Daar heeft hij het gekullig mis. Als ik serieus zo zeggen wat ik vond.... Daar durf ik niet verder over na te denken. Maar ik moet wel.
Net als ik wil vertellen wat me dwars zit worden we gehaald door Pepe.
'Hey tortelduifjes, komen jullie nog?' roept hij met een lach. Snel stast Cristiano op en duikt bovenop hem. Als broers stoeien ze het veld over, en ik loop hen lachend achterna richting de uitgang.

Het zal dus moeten wachten tot op de hotelkamer. Dan realiseer ik me dat we op 1 kamer slapen. In 1 bed. Ik slik. Daar had ik niet meer aan gedacht....
Wat nu?

In de bus eet ik de dingen die het team voor me heeft meegenomen uit het restaurant. Lachend zit Cristiano te kijken hoe ik eet. (beter gezegd, hoe ik alles heel charmant naar binnen prop)
'Wat?! Ik heb honger!' Doordat hij nog harder begint te lachen moet ik ook lachen, en gelukkig kan ik de hap nog op tijd doorslikken, want anders had de hele bus onder gezeten met stukjes risotto. Niet goed dus.
Dan loopt Bento naar voren, en begint in de microfoon te praten.
'Mannen, jullie hebben hard gewerkt. Aangezien de wedstrijd pas over een paar dagen is stel ik voor dat jullie eens lekker uitgaan.' Alle spelers joelen door de bus, alsof ze 10 zijn en te horen hebben gekregen dat ze naar Disneyland mogen. xD
Cristiano knipoogt, en vraagt of ik ook meega.
'Ik dacht dat het alleen voor spelers was..' Hij schud zijn hoofd.
'Jij mag ook mee hoor.' Als ik hem vraag of hij niet liever alleen met de jongens is omdat we elkaar letterlijk de hele dag zien is hij stil. ik zeg dat ik het niet erg vind, en dat ik op Netflix GoT ga kijken op de hotelkamer. Kennelijk kijkt hij dit ook, want hij is meteen enthousiast. Hij besluit wel uit te gaan, maar we kletsen nog wat over de Starks en Lannisters. Voor we het weten is de rit alweer om.

De spelers rennen naar boven om te douchen en zich om te kleden. Omdat ik weet dat Cristiano het komende uur druk zat is besluit ik Junior welterusten te wensen. We hebben namelijk toch maar besloten om hem bij de nanny op de kamer te laten slapen, omdat ik en de spelers vaak laat terug zijn in het hotel.
Mijn timing is perfect. Not De nanny heeft hem net in bed weten te krijgen, maar als ik binnenkom spring hij weer op en vliegt me om mijn nek.
'Ik heb jullie gemist!' Awh.
Samen lopen we nog even naar onze hotelkamer, zodat hij zijn vader ook nog even welterusten kan wensen. De heer in kwestie komt net onder de douche vandaan. Zijn haar zit nog vol met druppels, en hij heeft een handdoek om zijn middel geknoopt.
HOT MUCH :9~
Allebei worden we een beetje rood, maar hij heeft zijn bekende flirtgrijns alweer op zijn gezicht liggen.
Hij geeft Junior een knuffel, en dan laten we hem alleen. Op de gang zucht ik even diep om mezelf weer te worden, en dan leg ik Cristiano in bed, die meteen in slaap valt.

Ik loop terug naar onze hotelkamer, waar Cristiano bezig is met zijn haar, terwijl hij nog niet eens een shirt aanheeft. (niet dat dat erg is ofcourse ;))
Ik plof op het bed en pak mijn laptop erbij, en doe mijn mail en andere workrelated stuff. Ik heb niet door dat Cristiano al klaar is, en voor ik het weet staat hij aan mijn kant van het bed. Nog voor ik op kan kijken heeft hij een kus op mijn voorhoofd geplant. Ik begin te blozen, en hij lacht weer.
'Veel plezier!' Roep ik vanaf het bed, terwijl hij de deur uitloopt.
'Obrigado!' klinkt het in het halletje van de suite, voordat de deur dichtvalt.

NETFLIX!

Reageer (2)

  • memoriae

    Leuk! Sneo verder! Oh, en ik moet echt portugees gaan leren..xD

    1 decennium geleden
  • F4Nina

    Geweldig !!!! snel verder i love it !!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen