Foto bij 8. Meeting

^Is hij niet knap? (H)

Veel plezier!

Vanaf nu zal ik jullie minder onderspammen, en maar 2x per uploaden.

Lia POV

Snel kijk ik nog even in de frontcamera of alles nog goed zit, en dan loop ik naar binnen. In de kamer staat een grote tafel, waar een dozijn mensen omheen zit. De enige stoel die nog leeg is sis die aan het eind. Kennelijk is die dus van mij.
Als ik zit stel ik me eerst voor
'Hallo allemaal, ik ben Ophelia Rosemary de Beaumont, en ik kom het team versterken.'
Rechts van me zit een grijs muisje in haar laptop verscholen, maar die schrikt op zodra ik begin te praten.
Ik glimlach vriendelijk naar haar en stel voor dat we een namenrondje doen.
Als ik iedereen ken (soort van ) gaan we het hebben over het WK. Op het WK zal ik me vooral met de Ronaldo's en de pers enz. bezighouden, en de kleerkasten doen het beveiligingsgedeelte. Het grijze muisje wordt mijn assistente op het WK, en ze heet Fleur.

De meeting is afgelopen, en ik blijf achter om Fleur wat beter te leren kennen. Ze vertelt me dat dit haar eerste grote baan is, en dat ze erg zenuwachtig is. Als ik haar vertel dat het bij mij precies zo is ontspant ze wat meer.

'Ben je bijna klaar, dan kunnen we gaan.' klink ineens een stem. Wanneer ik opkijk zie ik dat het Cristiano en Junior zijn, die keurig op me wachten. Fleur is weer helemaal dichtgeklapt, en met een rood hoofd stamelt ze:
'Wat leuk u t..t..te ontmo.. ontmoeten menee,..eer Ronaldo...' en ze schiet er vandoor. Arm ding.

Dan sta ik op en loop naar Cristiano toe.
'De chauffeur zette me af' zegt hij.,' Zullen we?'
Ik knik en pak snel mijn spullen. Buiten aangekomen komen we tot de ontdekking dat we het gevaarlijke plan wéér moeten uitvoeren. Cristiano rijd dit keer de Ferrari, en ik neem Junior op schoot.
'So much for the safety...' grapt Cristiano. We moeten lachen.

Als de auto stopt zie ik dat we bij een strandrestaurant op de parkeerplaats staan. We stappen uit en lopen naar binnen, waar alle ogen automatisch op ons gevestigd zijn. Heel fijn, nu kijkt iedereen hoe je heel sexy eet not
Na het eten lopen we met z'n drieën over het strand, en Junior rent al vooruit.

'En, hoe vind je het hier tot nu toe?' vraagt Cristiano. Ik vertel hem dat ik het heel leuk vind hier, en dat ik nu al van mijn nieuwe baan houdt. Hij lacht. (best wel schattig). Ik merk dat ik iets te veel champagne op heb, want ineens is alles aan Cristiano schattig, sexy of grappig. Ondanks het feit dat ik aangeschoten ben schaam ik me toch een beetje. Hij heeft tenslotte geen alcohol op. Cristiano heeft het meteen door, en op de een of andere manier lijkt het alsof hij op mijn gênante flirtgedrag ingaat. Oh boy... als dat maar goed gaat!

Cristiano POV

Ze lacht heel lief, en ik kan het niet helpen om mijn hand op haar rug te leggen. Ik roep Junior en we lopen naar de auto. Giechelend gaat Ophelia zitten, en neemt Cristiano op schoot. Ik ben echt blij dat ze elkaar zo erg mogen, hij ziet haar echt als een moederfiguur.
Zodra we thuis zijn gaat Ophelia naar de woonkamer toe, en installeert zich halfdronken op de bank. Ik leg Cristiano in bed, en voeg me daarna bij haar.
We praten nog wat, maar midden in mijn verhaal over het WK merk ik dat ze op mijn schouder in slaap is gevallen. Ik glimlach, want ze is best schattig zo-
Stop Ronaldo! Je mag dit niet denken. NIET
Je gaat haar niet leuk vinden, hoor je! Daar is ze te perfect voor.
Zachtjes til ik haar op, en breng haar naar haar kamer. Voorzichtig trek ik haar schoenen uit en leg de deken over haar heen. Terug beneden gaat de telefoon, en bespreek ik met Bento nog wat dingen voor het WK voor ik naar bed ga.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen