Foto bij 6. Sixpack heaven

^wat ze aanheeft

Vergeet niet te abonneren en een kudo te geven, je maakt me er heel blij mee!

Lia POV

Stotterend sta ik in de deuropening
'I..ik.. eeum...'
Gelukkig komt Cristiano me redden door me aan iedereen voor te stellen. Meteen komt er een voetballer op me af.
'Hi Ophelia, leuk je te ontmoeten... hou je het een beetje uit met ze?' vraagt hij lachend. Dan krijgt hij een mep van Ronaldo met zijn shirt, die ook lacht.
Ik grijns en knik. De man stelt zich voor.
'Veloso is de naam. Miguel Veloso.' Ik schud hem de hand en stel me daarna voor aan de rest. Dan komt de trainer binnen, die me totaal negeert. Okay then...

'Nou mannen, tenue's passen maar!' Hij geeft nog wat uitleg en dat komen er wat mensen binnen die iedereen opmeten (en ik sta ertussen (hoera))
Dan valt zijn oog op mij.
'En wie mag jij dan wel niet zijn? Wegwezen!' roept hij in het Portugees, waar ik maar de helft van begrijp. Als ik niet meteen reageer zegt hij het nog een keer. Door al het geroezemoes let niemand echt op en uiteindelijk pak ik mijn tas en loopt richting de deur. Dan hoor ik achter me een korte kreet. Als ik me omdraai komt Cristiano op me af met zijn shirt half aan. Zodra hij bij me is trek hij een speld uit zijn arm en doet zijn shirt goed aan. Wanneer ik lichtelijk flip omdat hij bloed lacht hij me toe en vraagt waarom ik weg ga vertel ik hem wat Bento zei. Meteen draait hij zich om en loopt naar de coach toe. Het gesprek verloopt wat verhit, maar daarna wenkt de coach dat ik mag blijven en is alles weer goed.

Als alle tenue's goed zijn neem ik Cristiano's deel mee en loop naar de auto, waar wonder boven wonder geen paparazzi is. Bij het huis aangekomen twijfel ik. Waar moet ik alles neerleggen. Op zijn kamer? Snel bel ik Cristiano.
'Oh, leg maar op mijn kamer, dan ruim ik het wel op. Of als je het kunt vinden mag je het ook wel in de kleedkamer leggen.'
Kleedkamer. Are you kidding me?
Als ik zijn kamer binnen kom kan ik het niet laten even mijn ogen de kost te geven. Daarna ruim ik zijn spullen op in de kleedkamer, die tegen alle verwachtingen in nog best meevalt.

Reageer (2)

  • F4Nina

    me 2 snel verder is zo geweldig !!!

    1 decennium geleden
  • Brokenwingss

    Ik wil ook naar de sixpack heaven :( x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen