Foto bij 2. De ontmoeting

^ voor het gemak is dit even zijn huis (geen idee of het echt zo is xD)

Lia POV

Het is bijna 10 uur als we aankomen bij een gigantische villa. Wat een ding zeg! Als we de oprijlaan oprijden zie ik meerdere snelle auto's staan.

In het huis worden mijn koffers door een man al naar mijn 'suíte' gebracht. Niet te geloven, mijn eigen suite?! Sofie neemt me er mee naar toe. Na de rondleiding door het huis en de tuin lopen we terug naar de hal, waar een superschattig 5 jarig jongetje met de chauffeur naar binnen komt. Sofie begint tegen hem te praten in het Portugees en wijst naar mij. Het jongetje knikt en lacht.
In gebrekkig Engels, maar hé, voor iemand van 5... stelt hij zich voor en geeft me meteen een knuffel. Ik ben zo blij dat we een klik hebben, anders was dit echt een ramp geweest. Het jongetje heet Cristiano en sleurt me mee naar de tuin waar we samen in de zandbak gaan spelen.

Een paar uur later, als we gehaald worden voor het eten door een man ('Diner is served Miss') heb ik mijn werkgever nog steeds niet ontmoet, en dit irriteert me.
Als ik het vraag krijg ik te horen dat meneer pas morgen thuiskomt. Great.
Na het eten is er een vergadering waarin ik iedereen van de staff ontmoet en waar ik uitleg krijg over de beveiliging, mijn werkrooster, en wat Cristiano allemaal moet leren van mij.

Nadat ik Cristiano in bed heb gelegd en heb voorgelezen ga ik naar mijn kamer waar ik een goed bad neem, en eens goed uitrust.
Na het bad wordt er op de deur geklopt en zegt Sofie me weltrusten. Wat een lieve vrouw.

Voor het slapen app ik mijn ouders nog even dat ik ze mis en dat ik nog steeds niet weet voor wie ik werk. Het antwoord:
' Wij wel ;)
Slaap lekker!
x '

Nouhou!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen