Foto bij Ziua || O21

Sorry dat ik gisteren niet geüpdatet heb. Ik had het ontzettend druk en aangezien het nog een deel van mijn eindcijfer uitmaakt voor ak en ik daar niet al te best voor sta, wilde ik het helemaal perfect doen. Ik hoop dat jullie daar een beetje begrip voor hebben. Daarnaast liep het thuis niet helemaal lekker en ik vond dat dat voorging.

Helaas ben ik wel enkele abo's verloren. Ligt dat aan de onregelmatige updates van de afgelopen tijd of is het omdat het verhaal niet is wat je ervan verwacht had?
Ik kan in ieder geval beloven dat er weer regelmatigere updates zullen komen, het was een beetje een stomme samenloop van omstandigheden. Sorry for that.

Still love you a lot! <3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • chanyeoI

    Hoe kan Harry Potter nou niet je ding zijn? (Sorry, die-hard Potterhead over here.)
    Ehm, misschien omdat ze gewoon niet zo slim zijn? Ik kan geen andere reden bedenken om je van jouw verhalen te ont-aboën. Is dat trouwens überhaupt wel een woord?
    +Kudo

    1 decennium geleden
  • DreamyHoran

    Leuke schrijfwijze

    Snel verder!! Xx

    1 decennium geleden
  • Creator

    Ik dacht dat ze zouden stranden op het eiland en dat daar vanalles zou gebeuren (;
    Maar waarschijnlijk komt dat nog :P

    Voor de rest is het goed :D

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Iets van licht communicatie en geluid vermijden ofz heb je al eerder een keer gebruikt bij Eleanor. Dat zou ik dus verder niet meer gebruiken zodat het niet meer opvalt (:
    Ik weet niet waarom mensen je ontabod hebben. Misschien omdat die verhaal zou gaan over Louis die op een eiland vast zit en we inmiddels bij hoofdstuk 21 zijn aangekomen en iedereen nog leeft? Althans, zo komt het op mij over. Ik weet niet hoe lang je het wilde laten duren duz.
    Sorry als dit alles bitchy klinkt maar ik dacht dat ik maar beter eerlijk kon zijn, daar heb je meer aan :x
    Didn't meant to sound bitchy tho! I'm a big fan of this story c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen