NIALL POV

Louis zat achter zijn bureau iets op de computer te doen."wat doe je?" vroeg ik."oh zomaar, mailtjes van leerlingen beantwoorden enzo" antwoorde hij. Ik liep naar hem toe en keek mee. Hij was een mailtje aan het lezen van Heather Black. Er stond: Mr. Tomlinson heeft u zin om vanmiddag weer een keertje af te spreken. Ik vond het zo gezellig de vorige keer. Jammer dat de dag na ons afspraakje de storm was. Xx Heather. Louis klikte het mailtje snel weg toen hij doorhad dat ik het las. Ik keek hem boos,teleurgesteld maar vooral verdrietig aan. Zo voelde ik me nu ook. Wat was dit?! Wie is die Heather?! Hebben ze iets?! Waarom klikte Louis dat mailtje zo snel weg?! Al die vragen spookten door m'n hoofd."Louis wie is dat?!" riep ik kwaad. "niemand" zei hij."Louis waarom hebben jullie afgesproken?!" riep ik. "ik.." zei Louis maar ik onderbrak hem."hebben jullie iets achter mijn rug om. Louis ik wil nu dat je me de waarheid gaat vertellen!" riep ik woest. Hoe kon hij dit doen. Wie denkt hij wel net dat hij is! "Niall luister, Heather en ik hebben elkaar een keer in een club ontmoet, ik was dronken en wist niet wat ik deed, we hebben een keer afgesproken en.." verder sprak hij niet. Ik wist genoeg. Hoe kan hij dit doen.. Ik dacht echt dat hij van me hield.. Maar die Heather betekend meer voor hem. Hij was toch gay. Of niet.. Ik staarde naar de grond. Ik moest denken wat ik nu zou moeten doen. "niall.." fluisterde Louis."wat" zei ik wat botter dan bedoeld. Louis schrok er duidelijk van."ik.. Hou van jou en alleen van jou. Heather betekend niets voor mij, ik ben gay. We zijn vrienden en jij bent mijn vriendje. Jij bent de enige bij wie ik wil zijn. Wanneer dan ook" ik keek hem aan. Zijn ogen glinsterden door tranen die er ieder moment uit konden rollen. Ik wist niet wat ik moest denken. Ik zuchte en ging op een stoel tegenover het bureau zitten. "laten we het achterwegen laten, maar ik vergeet dit niet" zei ik. Hij knikte en glimlachte. "Ik.. Wou je eigenlijk wat geven.." zei Louis en pakte een doosje uit zijn tas. Hij gaf het aan mij en ik opende het. Er zat een armbandje in. Met een hartje eraan. In het hartje stond een L en een N. Ik glimlachte."waarom dit ineens?" vroeg ik."in de tijd dat we in Harry's huis schuilden ben ik nog meer van je gaan houden dan wat ik al deed, toen je met je been onder die boom kwam en je weg viel. Ik brak ineen. Als je het niet gered had weet ik niet of ik hier nog zou zijn. Misschien was ik je achterna gegaan.. Ik hou van je Niall en na dit jaar, wanneer je geslaagd bent wil ik dat met jou kunnen vieren en eindelijk kunnen zeggen dat we wat hebben. De hele wereld mag het weten" zei hij. Ik drukte een kus op zijn lippen. Wat was hij een geweldige jongen. Maar dat van Hearher vertrouw ik nog steeds niet helemaal. We zullen zien wat er zal gebeuren.

LOUIS POV

Niall had meegekeken toen ik het mailtje van Heather las. Heather en ik hadden elkaar in een club ontmoet, dat was al een paar jaar geleden, ik wist nog niet dat ik gay was en was dronken. We hadden, om netjes te zeggen, een heel gezellige avond. Later kregen we een relatie die we na 2 maand alweer uit moesten maken. Ik voelde niets speciaals bij meisjes in de buurt, dus ook niet bij Heather. Ik kwam erachter dat ik meer van jongens hield. Ik heb het eerlijk tegen Heather gezegd gelukkig reageerde ze goed en zijn we nu goede vrienden. Na Heather kwam een jongens genaamd Nick, hij was verschrikkelijk lief, ik leg de nadruk op was aangezien hij, tien we 3 en een halfe maand hadden alleen maar kwam voor sex. Ik heb het daarom uitgemaakt en hij was er niet bepaald blij mee. Hij is nogal jaloers en weet waarschijnlijk allang dat ik met Niall ben. Je kan hem gerust een stalker noemen. Ik wil Niall tegen hem beschermen want hij kan voor grote problemen zorgen. Maar nu zat ik vooral met het probleem van Heather. Ik weet al dat Niall niet snel dingen vergeet en dat mailtje kwam niet bepaald over als iets wat vrienden naar elkaar sturen. Ik was al van plan hem een armbandje te geven. Ik hoop dat we dit achter ons kunnen laten en gewoon verder kunnen gaan zoals we deden, en dat Nick niet ineens weer op komt dagen.

____________
hier is weer een stukjee. Tussen al de stukjes zit behoorlijk wat tijd elke keer maar ik ben gewoon heel erg druk met school en sport. Ik hoop dat jullie dit begrijpenn :) nog 14 dagen dan is het CONCERT!! omg. Wie gaat er allemaal??

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen