Foto bij WAKKER WORDEN!!!

Hij komt dichter en dichter bij. Totdat Nash iets zag en meteen opstond. "Hey hoe is het hier?" Zegt Aaron. "Ja we hebben alles uitgepraat en uhm het gaat nu wel weer" ik hoorde aan Nash z'n stem dat hij het heel moelijk kon uitbrengen. Ik ging staan en liep samen met Nash naar Aaron. Toen we na een lange tijd weer thuis waren lagen Carter, Matt, Jack&Jack al aan het slapen...buiten...op de grond. Gelukkig was het niet zo koud. Ik pakte een paar kussens van het huisje en legde de jongens met hun hoofden op een kussen. Nash en Aaron pakte een kussen van hun en gingen bij de andere jongens liggen. Ik besloot om naast Nash en Jack G te liggen.

DE VOLGENDE OCHTEND
*gaap* ik rek me uit en hoor 2 stemmen "goooooeeeeeiiiiuuuhhhh morgen!!!" Zeggen. Het zijn Taylor & Cam. Ik voel een Arm om me heen. En ja... Je raad het al het is de arm van Hamilton Nash Grier. Ik duw z'n arm een beetje opzij en ik ging naar m'n huisje aan de overkant en ik kleed me weer om want ik heb natuurlijk nog de outfit aan van de zoektocht. Ik doe m'n .... (Bedenkt zelf maar een printje) bikini aan en een .... (Kies een kleur) strandjurkje eroverheen. Ik deed m'n water vaste mascara en loop vrolijk weer naar buiten. Ik liep richting Cam en Tay. "Hey J/N wat ga jij vandaag doen?!" "Ik wou net vragen of jullie vragen of jullie naar het zwembad willen en dan laten we een briefje achter voor de ander jongens om te zeggen waar we zijn." "Ja leuk, klinkt goed ik ga dan even m'n zwembroek aan trekken ;)" zegt Cam. "Dan schrijf ik ondertussen een briefje voor de andere." Zegt Taylor.

Ik zit op de rand en ik hoor opeens: "BOMMETJUUUHHHH!!!!!!" Cameron en Taylor springen tegelijk in het zwembad en ik werd helemaal nat. "OMG DAT IS CAMERON DALLAS!!!!" "EN TAYLOR CANIFF!!!" Zeggen twee meisjes als de jongens uit het zwembad klimmen. ( :,D sexy slomo). De jongens doen hun handdoek om en signeren hun t-shirts en geven de jongens fan art en andere stuff.

Nash pov:
*gaaaaap* ik rek me uit. **Ik had zo'n rare droom. Ik droomde dat ik samen met J/N op het strand was en dat ik haar bijna zoende en toen verstoorde Aaron het en daarna liepen we naar huis en viel ik in slaap op de straat.** Zei ik in mezelf. En deed m'n ogen weer dicht... Totdat ik besefte dat ik op de straat lag. En stond meteen op. Ik loop nog half in slaap het huis in en kleed me om. Eenmaal aangekleed. (Zwarter broek, wit T-shirt, grijze Vans, zwart vestje met korte mouwen) loop ik naar buiten en zag een briefje:" we zijn even naar het zwembad -xxx- Taylor, J/N & Cameron ps. Voor de gene wie dit leest: LY!!! xD. Ik keek naar de overkant en zag het broertje van J/N en hij wenkte dat ik naar hem moest. Ik loop naar hem toe en hij gaf me een toeter en hij fluisterd:"maak ze wakker met deze toeter, want ik vind dat ze wel lang genoeg hebben geslapen het is nu ook al bijna 2 uur. Ik druk op het knopje en er kwam een heel hard geluid uit de toeter. De jongens schrokken zich kapot. En ik ook. En het broertje ligt helemaal dubbel van het lachen. Als de spullen zijn opgeruimd en we helemaal wakker zijn komen Taylor, Cam & J/N <3 de straat inlopen.

Jack G pov:
Ik zie Nash kijken naar J/N en ik loop zo zachtjes mogelijk naar hem toe. "zo NASH, heb je een oogje op d'r ofso?!" "Nee hoezo?!" Zegt hij geschrokken. "Nou.. Je zit zo naar haar te kijken." "... Misschien heb je wel gelijk." "Het is toch niks om je voor te schamen iedereen word wel eens verliefd op iemand." "Willen jullie allemaal even luisteren?!?! Zullen we morgen naar St. Tropez gaan en kijken of we een restaurant kunnen vinden aan het strand en dan kunnen we het strand oplopen en de zonsondergang zien." LEKKER ROMANTISCH!!!!!" Schreeuwde Aaron. Ik zag vanuit m'n ooghoek dat J/N naar Nash loopt en hem aantikt. Nash word helemaal rood als J/N vraagt wat we gaan doen. "We gaan naar St. tropez en dan gaan we misschien nog winkelen en dan gaan we naar een restaurant aan het strand en daarna de zonsondergang bewonderen." Zei ik om Nash een beetje te helpen." "Wanneer?!" Vraagt J/N. "Morgen" zegt Nash. "Gezellig" zegt ze.

Reageer (1)

  • MrsAllAmerican

    Beste VERHAAL OOIT! Dootje je bent awesomenes en hou je van kip en pompoenen?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen