Misschien is het nog een beetje aan de saaie/korte kant maar geloof me het wordt leuker!!. Neem gerust een abo :)
Vertel me wat je vind!!!

Vanuit Kim:

Vandaag is het dan eindelijk zover, VERHUIZEN!!!. Mijn vader heeft een baan aangeboden gekregen in een andere stad and guess what we gaan wonen in een Villa!!! dat is veel beter dan een klein huisje ergens in the middle of nowhere. 'Kim kom je we gaan bijna' Ik schrik op uit me gedachten en begin een beetje te lachen ''jaa ik kom eraan pak nog even de laatste spulletjes. Spannend zeg ik tegen mezelf en loop naar beneden.

1 uur later

HEHE daar zijn we dan eindleijk hoor ik mijn vader zeggen. ''Kim kijk hier gaan we wonen. Wat kijken me ouders blij ik ben super trotd op mijn lieve ouders.

Vanuit Nils:

Jongens Jongens stop dit klinkt echt nergens naar. Rein je moet veel hoger, Owen meer pit en Daan veel meer gevoel!. Laten we even een pauze nemen, goed idee hoor ik Rein nog mompelen.
Willen jullie iets drinken?
Owen? jaa lekker doe maar cola
Rein? ja graag doe maar hetzelfde als Owen
Daan? Doe maar water thanks bro!.

''Schenkt alles in en geeft het drinken aan de boys!. Heb je ook nog wat eten vraagt Rein. haha jij altijd met je eten hoor ik Owen zeggen. Ik pak zo wel wat RTL boulevard begint zo!!

''Zet de TV aan''

Goede Middag, dit is RTL boulevard. We hebben gehoord dat de grootste zakenman van Noord-Holland een baan heeft aangeboden gekregen in Amsterdam. Je zou het bijna niet geloven, eerst woonde de familie in een klein huisje maar ik kan u vertellen dat, dat deze keer niet het geval is ze gaan wonen in een gigantische villa kijkt u mee naar de volgende beelden.

Iedereen zit met open mond te kijken. Zou die man een dochter hebben grapt owen!. SSSSTT stil ik wil het horen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen