Foto bij Laatste paar weken

Ach waar zal ik nu toch eens beginnen?!
De laatste weken zijn een beetje vermoeiend geweest en ik heb geen idee wat ik nu moet doen argh..

Het gaat dus zo, even snel gezegd vorig jaar vond een jongen mij leuk maar ik hem niet dit jaar vind *heel fijn* ik hem leuk. Ik heb geen idee wat er in me om ging maar heb het hem verteld. zo gezegd zo gedaan en we zijn op een date gegaan (Note: hij had er heel erg zin en hoopte dat het wat zou worden). We dachten eerst om een filmje te pakken maar er was nog maar een plek over dus dat ging hem niet worden. Eerst hebben we een beetje rondgelopen en uiteindelijk hebben we maar een terrasje gepakt. Hij was heel lief en romantisch, knuffelde en zoende (hij tilde me op tijdens het zoenen romantischer kan niet toch haha?!) me de hele tijd terwijl hij mij ondertussen vertelde hoe geweldig hij deze date vond. Zoals je wel snapt gaf hij mij hoop.
Tot de volgende dag aanbrak en ik een berichtje kreeg.
Ik las de eerste zin al, Dilan gaan we niet te snel?
Mijn hart lag ergens in mijn keel en ik wist niet hoe ik moest reageren, dus typte ik al trillend waarom hij dat vond. Het antwoord? Hij dacht dat ie al een soort van met iemand ging. Nadat ik dat berichtje kreeg was ik niet meer bang, nee ik was woedend! Met mij op een date gaan, mij vertellen hoe leuk hij het vond mij vragen of er nog een tweede date kwam?!
Ik kon niet meer, die hele dag had ik niks door mijn keel kunnen krijgen. Oh en het leuke? Ik moest hem nog onder ogen komen op school.

De dag was dus aan gekomen en ik moest hem onder ogen zien komen op school. Ik had hem de hele dag niet gezien tot in de pauze hij durfde me niet aan te kijken en liep al rood wordend door.
Dat was dus vorige week. ik heb het gisteren pas verteld aan een vriendin van me, wat blijkt hij gaat waarschijnlijk met een meisje dat ik ken en waarvan hij op de date zei dat het niet zijn type was. Ik heb hem gisteren trouwens wel aangesproken puur om nonchalant te vragen of hij een vriendin van mij had gezien, want ik kon het weer niet laten om een gesprek te beginnen..

En hier zit ik dan 'keihard' te leren voor mijn toetsweek en ondertussen een verhaal te typen op quizlet.
Wat zouden jullie gedaan hebben als dit jullie was overkomen? Vertel me ze in een reactie hier onder (:
Maarja Adios mensen ik heb over een paar dagen twee belangrijke recht toetsen dus ik ga er maar weer eens vandoor!

xoxoxox

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen