Foto bij Waar is Nash?!?!

Nash pov:
Ik hoor iemand huilen naast me ik kijk eerst naar links naar Aaron maar die heeft alleen tranen in z'n ogen. En dan de andere kant daar zat J/N te huilen. Ik wil m'n arm om haar heen slaan maar Carter is me voor -_-. Nu is ze aan het uit huilen bij Carter.

Carters pov:
Opeens voel ik J/N tegen me aan kruipen. Ze begint te huilen en ik sla m'n arm om haar heen. Ik zag Nash kijken en hij keek niet bepaald blij. Nadat J/N weer een beetje was bijgekomen ging ze weer rechtop zitten. Een paar minuten later was de film afgelopen en liepen we weer naar buiten. J/N liep naar Nash toe die helemaal voorop liep want Nash negeerde haar een beetje (heel erg). Ik liep helemaal achter samen met Matt ik kon nog net het gesprekje een beetje horen hoe J/N zei:"Nash wat is er met je?!?! Je doet heel raar sinds de film is afgelopen. Nash ik wil je helpen". "Als je me wilt helpen laat me dan even met rust!!" NASH... 0~0. Ik zag Nash nog net wegrennen. Hij was echt boos... Op mij.

Nash rent zo snel als hij kan weg en Taylor loopt naar me toe "laat hem maar even hij moet even afkoelen". Zegt hij. We liepen verder naar huis. Eenmaal thuis liep ik naar mijn huisje zonder gedag te zeggen tegen de andere jongens. M'n ouders vroegen aan me wat er was. "We hebben een film gekeken 'Spijt!' En daarna negeerde Nash me en rende hij weg.

S'AVONDS ROND HALF 12
Ik lag op m'n bed en ik hoorde geklop op de deur. Ik negeerde het totdat het me na 5x begon te irriteren. Ik kijk naar buiten maar er staat niks totdat Carter en Aaron tevoorschijn komen met een gek gezicht. Ik deed een hele grote stap achteruit en deed de deur voorzichtig open om m'n ouders & m'n broertje niet wakker te maken. "Wat is er weet je eigenlijk wel hoelaat het is?!!?!" "Ja ik weet het maar we moeten je iets dringends vertellen!" Zegt Aaron "Wat is er zo belangrijk?!" "Nash is niet thuis gekomen en we maken ons hele grote zorgen" zegt Carter. Even was het stil en ik deed de deur dicht. "J/N, kom op het is niet grappig!!!!!" Na 2 min deed ik de deur weer open en was ik aangekleed. "Waar wachten jullie nog op laten we zoeken!" We zochten samen met Matt, Jack&Jack. Matt en Carter zochten samen een deel van het park af, Jack&Jack deden een deel en ik samen met Aaron deden een deel. Ik belde Carter en ik voegde Jack G ook aan het gesprek toe zodat we met de groepjes konden cominuseren. Na een uur zoekwerk hebben we Nash nogsteeds niet gevonden. Ik moest meteen denken aan onze strandwandeling en ik zeg "Carter, Jack ik weet waar Nash is!!!" Ik ren zo snel mogelijk de camping uit. Aaron rent zo hard als hij kan achter me aan. Maar ik ren te hard naar het strand dus Aaron raakt me halverwegen kwijt.

Ik uit was bij het strand en zie Nash zitten half in de zee. Ik loop voorzichtig achter hem want ik wil hem laten schrikken maar ik trap perongelijk op een scheermesje (das een schelp voor de mensen die dat nie wisten />.<\ ) en die kraken zo hard als het stil is en jammer genoeg was er niemand want ja het is nacht. "Ga weg ik wil even niemand zien" zegt Nash met de meest gedeprimeerde stem die ik ooit hebt gehoord (zooooo sexy). "Ik ga niet weg, want ik wil weten wat er is en hoe het komt. En waarom zit je half in de zee?!" "Ik zit in half in de zee omdat ik hier al heel lang zit op dezelfde plek en de zee komt ook wat hoger dus ik zit nu half in de zee. En ik..." Ik ga naast hem in de zee zitten "Nash je kunt me alles vertellen dat weet je ookal ken je me pas 4 dagen ofso." "Okay maar... Wil je niet boos worden ofso?!?!" "Waarom zou ik boos worden?!?!" "Okay ik.. Ik... Ik vind je leuk. Ja dat was het zullen we gaan" hij ging staan. "Waauuuw dat kwam hard aan." "Waarom komt dat zo hard aan?!" Hij steekt z'n hand naar me uit om me rechtop te helpen. Maar ik was nog een beetje beduusd dus inplaats van dat hij me omhoog hielp liet ik hem vallen. Hij beland op mij en onze gezichten knalde keihard tegen elkaar. En we keken elkaar recht in de ogen. En Nash kwam steeds dichter bij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen