Foto bij Film middag

WAKKER WORDEEEEEN!!!!!! Zegt m'n broertje. Ik schrok wakker. OMG je liet me schrikken!!! Stom kind. Ja maar het is al bijna 1 uur weetje en je hebt net het ontbijt gemist we zaten op je te wachten. Is het al zo laat!!!! Ik zou vandaag met de jongens iets leuks gaan doen. Die zijn trouwens ook nog niet wakker. *En ik weet wel waarom :)* nadat ik me aan gekleed had (kort bruin aztec broekje, een wit topje, m'n space Vans & m'n haar in een paarden staart) ik deed mascara op en verder niks qua make-up want ik was niet zo heel erg van de make-up. Toen ik naar buiten ging was Matt volgens mij net wakker want hij liep naar buiten in z'n onderbroek. "Matt ben je niet iets vergeten?!" "Wat dan?!" "Uuhm misschien je kleren want je hebt nu alleen je onderbroek aan ;)." "Wat?!" Zegt Matt met een gaap en kijkt naar beneden. "Ooh :$ haha ik denk het."

Matts Pov:
Ik ben net wakker en besluit om naar buiten te gaan en brood te halen want de andere zijn nog niet wakker. Uuhm ik heb geld... Dus ik kan naar buiten. Eenmaal buiten hoor ik iemand zeggen "Matt ben je niet iets vergeten" en wat blijkt ik ben me vergeten aan te kleden dus ik stond daar super charmant in m'n onderbroek in het bij zijn van een meisje. Dus ik loop weer naar binnen om me aan te kleden. Ik trek een bruine driekwart broek aan en een wit/blauwe tank top pak m'n blauwe zonnebril deed m'n portemenee in m'n zak en liep naar buiten. Buiten zag ik pas dat J/N zei dat ik in m'n onderbroek stond. "Wil je met me mee broodjes halen?" "Ja is goed" antwoorde ze. Ze liep de trap af en we liepen samen naar de bakker.

Bij de bakker kopen we 1 stokbrood, 5 croissantjes, een grote pot Nutella & nog wat ander beleg. We liepen nog even langs het zwembad en het was niet zo heel druk want het was lunch tijd en de lucht was grijsachtig dus misschien gaat het zometeen regenen. Toen we weer bij het huisje van de jongens aankwamen zagen we een andere zwarte chevrolet (Tahoe) aankomen in de straat. Toen ze vlak voor ons stopte en inparkeerde kwamen Taylor, Aaron, Jack&Jack uit de auto lopen. Gelukkig hadden hun al gegeten anders hadden we te weinig brood meegenomen. Nadat we gegeten hadden gingen we naar de voorkant van de camping want daar was een overdekte bar en daar waren allemaal stoelen neergezet in de richting van een groot wit doek waar zometeen een film op word afgespeelt. Na een paar minuutjes gingen we zitten we hadden de hele 3e rij voor onszelf want we waren natuurlijk met z'n 9e (Ik zit naast Carter en Nash). We hadden popcorn, iets te drinken, en natuurlijk mooie plaatsen.

"Waarom is Shawn er niet?" Vraag ik aan Jack J. "Die moet nog een nummer opnemen voor z'n album waar ik nog niet zoveel over mag zeggen." "Dus hij maakt nu een album?! Das best wel gaaf... Ik ben me vergeten voor te stellen. Ik ben J/N" "hoi J/N ik ben Jack Johnson het me is een genoegen om jou te ontmoeten *knipoog*" "Welke film is dit eigenlijk?!" Vraagt Taylor. "Uuuhhhm volgens mij is het 'Spijt' het blijkt een hele goeie film te zijn" zegt Cameron. De film begon. Het was donker buiten en het begon te regenen. Nadat Jochem zelfmoord had gepleegt begon het te onweren buiten ik kroop dicht tegen Carter aan en begon een beetje te huilen. Hij sloeg z'n arm om me heen en begon me te troosten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen