Foto bij Frankrijk

10...9...8...7...6...5...4...3...2...1
*TRIIIIING!!!!*
YAAAAAAAS! De zomer vakantie kan beginnen. Ik heb (natuurlijk) het hele schooljaar hier naar uit gekeken!! Ik ga lekker de 2e week van de vakantie maar Frankrijk voor 3 weken. En Magcon is blijkbaar ook in Frankrijk als ik daar ben . Maar ik weet nie waar ze zitten in Frankrijk das wel minder :(.

IN DE 2E WEEK VAN DE VAKANTIE
Het is zooooo waaarrrmmm!!!!! Niet zo zeuren J/N! Je moet nog 2 weken hier zijn en er zijn heel veel meiden en leuke jongens van jou leeftijd. Zei m'n moeder alsof ze alles beter weet -_-.) een paar minuten later zag ik een zwarte chevrolet (Tahoe) Rijden en er waren allemaal gillende meisjes bij het hek. Ik dacht: misschien zijn het de boys van Magcon! 0_0! En daarna: Nee dat kan niet zoveel geluk heb ik ook weer niet >_<. Na 1 uur bij het zwembad te hebben gelegen en te hebben gezwommen vroeg ik de sleutel van het huisje aan m'n ouders en liep op m'n gemak naar het huisje. En toen ik de sleutels in het sleutelgat wilde doen hoorde ik een paar jongens lachen en toen kreeg ik een waterballon tegen m'n rug ik draaide me om om te kijken wie die gooide. Tot m'n verbazing stonden daar Matt, Carter, Nash & Cameron. O sorry, ik bukte en Cam gooide perongeluk iets te hard. Gaat het een beetje?!?! Zei Nash. Ja het gaat wel?! Jullie zijn hier toch net gekomen? Zei ik. Ja... Hoe weet jij dat?! Vroeg Cam. Nou ik hoorde allemaal fans gillen en ik ken jullie al wel een beetje. Ooo haha.. Hoe heet jij eigenlijk?! Ik heet J/N. Wat een mooie naam. Zei Carter. Dus jullie zijn dus mijn nieuwe buren zullen we maar zeggen :$. Ja, ik denk het...

Na een stilte van 10 sec ofso zei Matt: zullen we misschien met z'n alle morgen of een andere keer iets gezelligs gaan doen?!?! Jaaaa!!! Zeiden we met z'n alle. Nou dan zie ik jullie wel weer. Zei ik. Byeeee!! Zeiden de jongens in koor.

Ik deed de deur open en ik deed de deur zo normaal mogelijk weer dicht. Ik was binnen ging naar m'n kamer. En ademde HEEL DIEP in en uit. En begon te zeggen tegen mezelf dat dit maar een droom is en dat ik nu nog bij het zwembad lig. Ik deed m'n ogen dicht en kneep mezelf. Ik deed ze weer open en... Ik was nogsteeds in het huis. 2 uur later kwamen m'n ouders en broertje weer thuis. M'n moeder zei meteen toen ze me zag: zijn dat die flagboys niet? Carter, Cameroon, Matt&Trash?!. Het is Magcon en ja het zijn een paar van die jongens! En het is Cameron en Nash niet Cameroon en Trash!!!! Heb je al "hallo" gezegd tegen ze of ben je daar te verlegen voor?! Zei m'n vader plagerig. Neehee ik heb zelf een heel gesprek gevoerd! Na een Waterballon die ze op m'n rug hadden gegooit :'D. En ze willen nog een keer met me iets leuks doen. Gezellig, wat gaan jullie doen?!vraagt m'n moeder. Dat weten we nog niet, maar ik denk dat we bij het zwembad gaan hangen of naar de zee gaan ofso.

(ROND 8 UUR S'AVONDS)
We gaan eten!!!!! Ik kom!!! Toen ik buiten was zag ik de jongens niet. Ze zijn zeker uit eten ofso zei ik. Ja misschien, misschien ga je wel romantisch met ze uit eten gezellig samen zei m'n moeder. Wtf! Mam :'D haha met z'n 5e uit eten, romantisch zeg :'D. Toen ik de tafel ging opruimen met m'n vader kwamen de jongens thuis met hun surf bords en 2 pizza dozen. Ik bracht de borden naar binnen en ging buiten zitten op m'n iPhone. Een paar minuutjes later kwam Carter en ging tegenover me zitten. Ik had m'n oordopjes in en zat naar een filmpje te kijken op YouTube en ik lachte me dood (en mijn lach is zo raar). Carter moest daarom keihard lachen. Ik deed m'n oortjes uit en keek op van m'n iPhone en viel naar achter want ik schrok me dood. Carter meteen naar me toe rennen en zei: OMG gaat het ik heb je volgens mij heel erg laten schrikken •~•. Ach valt wel mee toch :) alleen keihard van de stoel afgevallen. Ik vroeg me af of je met ons pizza wilt eten. Hmmm... Ja wat voor soort Pizza is het?!? 1 is pizza salami en de ander weet ik even niet meer :$. Haha ik kom wel mee eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen