Foto bij Mercedes 40

sorry, ik weet dat ik lang niet heb geschreven over samcedes, maar daar wil ik wat verandering in brengen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, reacties en ideeen zijn altijd welkom. ook als je op zoek bent naar een leuke schrijf partner. Ik weet het er staan wat veel liedjes in maar ja. watch this video and thake it serious http://tinyurl.com/subscribeOSL!

Baby, love never felt so good
And I'd doubt if it ever could
Not like you hold me, hold me
Oh baby, love never felt so fine
And I'd doubt if it was ever mine
Not like you hold me, hold me
And the night is gonna be just fine.


Sam en ik houden een benefit om geld op te halen voor onze zoektocht naar Klaine. Ja, We zetten onze zoektocht naar Klaine nog steeds voort na zo'n ongeveer twee weken, maar ik weet dat ze niet zomaar van de aard bodem verdwenen kunnen zijn. De politie heeft het opgegeven voor ze werkelijk zijn gaan zoeken. Sam komt dicht naast me staan. 'Je bent echt geweldig. I love you.' fluistert hij in m'n oor. Ik glimlach naar hem als een boer met kiespijn. Ik mis die twee gestoorde gekken. 'Kom, het is tijd voor ons laatste nummer.' geeft Sam aan, en geeft me een kus op m'n wang voor hij het podium weer op gaat.


Right, I'm feeling alright.
As long as I keep my mind off thinking over that night.
And how you replied when I said it's over.
Hide the tears that I cried.
I no longer need your sweet compassion now we collide.
You tear me inside. I'm pulling the covers.


In totaal hebben we aan het eind van de avond zo 'n vijf duizend euro op gehaald voor onze zoektocht. Sam en ik lopen ons appartement in als we de tv in de kamer horen. Ik kijk Sam boos aan, 'Heb je de tv nou weer aan laten staan?' vraag ik geïrriteerd. Hij schud zijn hoofd. 'Nee, ik heb met jou gerepeteerd, weet je nog.' zegt hij. Dat was waar ook. Dat klinkt er een bekende lach vanuit de kamer. De lach van Blaine!!! WTF Sam en ik kijken elkaar aan met open mond. Te gelijk stormen we door de deur naar binnen waardoor Sam over de drempel struikelt en vol op zijn gezicht valt. In de kamer kijken vier paar ogen ons aan, we schieten alle vier in de lach, zoals altijd. De pret duurt bij mij echter maar voor even, dan slaat mij humeur compleet om. Ik ben kwaad, kwaad op Klaine. 'Mercedes, wat is er aan de hand?' vraagt Kurt. Ik sla zijn hand van m'n schouder. 'Jullie zijn twee weken totaal van de aard bodem verdwenen, Sam en ik hebben net vijf duizend euro opgehaald om jullie verder op te kunnen sporen en jullie zitten hier dood leuk tv te kijken en vragen doodleuk wat er aan de hand is?' schreeuw ik. Kurt kijkt naar Blaine alsof hij niet wee wat er de afgelopen twee weken is gebeurd. Blaine schraapt zijn keel, 'Het spijt me Mercedes, Sam. Het is mijn fout. Ik had Kurt mee genomen naar een eiland om onze relatie hopelijk naar een hoger level te brengen. Het was eigenlijk een spontaan idee, ik heb het uit gevoerd zonder over de consequenties na te denken.' zegt hij dan met een knipoog richting Kurt. 'Wat? Ik snap het niet meer.' zeggen Sam en ik tegelijk. 'Jongens, Blaine heeft me te huwelijk gevraagd op het eiland alleen heb ik geen idee waar het ligt of heet.' zegt Kurt en laat een geweldige ring met geweldige contouren, een verlovingsring die echt alle grenzen. De woede ebt van binnenweg en ik geef ze een knuffel. 'Jongens, dit is geweldig. Wanneer is de bruiloft?' vraagt Sam vrolijk, die nog steeds zijn hand op z'n neus heeft. 'Nog belangrijker, Wat doen we met het geld.' zegt Blaine. 'Dat geven we aan een goed doel genaamd..... geen idee. Misschien een goed doel voor asielen?' zeg ik. Daar stemmen we alle vier mee in. Net zo spontaan als het vertrek van Klaine, zingen we met ze alle ''I believe in a thing called love''

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen