Foto bij Part Nine

Vol ongeloof las ik de brief nog een paar keer na en liet het allemaal bezinken. One Direction zou in de zomerstop naar de Kuip komen en zoals vermeld in de brief gaat dat een hoop hysterische gevallen opleveren. Ik keek naar mijn vader die de tv aanklikten en keek mij vragend aan. ‘One Direction komt hierheen’ fluisterde ik nog steeds ietwat verward en ik zag mijn vader nog verbaasder kijken en pakte de brief van mij over en haalde een schouder op. ‘Hele goede ervaring voor jou en die twee anderen’ zei mijn vader als enige en ik knikte. ‘Hoe was het op je eerste dag?’ mijn vader was blijkbaar niet zo onder de indruk van One Direction en ik nam een slok uit mijn glas gevuld met koud water. ‘Echt heel erg leuk’ meende ik oprecht en aan zijn blik kon ik zien dat ik alles moest vertellen. ‘Nou, ik kwam daaraan en toen kreeg ik een rondleiding’ mijn vader knikte weer en ik vervolgde mijn verhaal. ‘Toen moest ik voor de rust natuurlijk de thee klaarzetten en daar was een hele aardige beveiliger, Mark, een hele aardige man. Hij heeft twee schattige kindjes, heel leuk en toen moest ik aan het einde van de wedstrijd de handdoeken neerleggen zat die ene speler in de kleedkamer’ meteen keek mijn vader mij bedenkelijk aan en ik hield onschuldig mijn handen in de lucht. ‘Ik gaf hem gewoon zijn handdoeken aan, hij was vast gewisseld of iets’ legde ik het maar meteen uit. ‘Wie was het?’ ik dacht na, omdat ik alleen zijn voornaam maar kende. ‘Tonny?’ sprak ik vragend. ‘Vilhena’ maakte mijn vader zijn hele naam af en ik knikte. ‘Precies, die inderdaad. Nou en toen moest ik na de wedstrijd nog wat drankjes bij mensen brengen en toen gebeurde er zo iets grappigs, maar ook zo iets zieligs. Er werd drank over heel Tonny zijn pak heen gegooid, per ongeluk’ nu later moest ik wel om deze actie lachen en zag mijn vader met een aparte grijns mij aanstaren. ‘Wat een aparte jongen’ zei mijn vader als enige en ik lachte om zijn opmerking toen mijn mobiel begon te trillen waar ik al meteen in een groepsapp was geplaatst samen met Stef en Naomi en een bericht alleen van Naomi.

De wondere wereld van de Kuip
Stef : One Direction
Naomi : AAAAAAAAAAAH!!
Megan : Onze hele zomer gillende meisjes,
Stef : Hysterische gevallen,
Megan : Spelers van de club die we tevreden moeten houden,
Stef : Hysterische ouders


Ik lachte om hoe we Naomi gek maakte en opende nu haar gesprek.

Naomi : Lady, wat heb je morgenavond te doen?
Megan : Nog geen plannen, we hebben natuurlijk vakantie!
Naomi : Zullen we gaan stappen?


Net toen ik Naomi haar vraag wilde beantwoorden stelde Stef precies dezelfde vraag in de groepsapp en wist nu dat Naomi met een lach van oor tot oor naar haar telefoon keek.

Megan : Dus, we gaan gezellig samen met Stef, niet teveel elkaar aflebberen anders sta ik er maar zo bij.
Naomi : Sommige spelers zijn er ook, dus leef je uit.


Ik lachte om Naomi haar opmerking en weeral keek mijn vader mij vragend aan. ‘De kinderen van deze tijd’ hoofdschuddend keek ik mijn vader aan en drukte een kus op zijn wang. ‘Welterusten ouderwets vadertje van mij’

Al vroeg werd ik wakker de volgende morgen en schoof zoals standaard mijn laptop op bed en opende het berg schoolwerk wat ik had opgekregen voor na de vakantie en keek op de klok die de half elf aantikte. Een geeuw verliet al mijn mond en keek op mijn mobiel of ik een berichtje van iemand had binnengekregen en zag dat Naomi en Stef in de groepsapp de tijd hadden afgesproken en de plaats. Meteen kreeg ik ook een bericht van Naomi dat wij samen zouden gaan, zodat ik niet helemaal alleen daar aan zou komen. Ik gaf Naomi mijn akkoord en richtte mij weer op mijn schoolwerk, want ik wist nu al dat ik na een avondje stappen niet meer veel aan mijn huiswerk zou gaan doen.

Ik ben weer terug, na een soort van pauze!

Liefs X

Reageer (3)

  • Salute

    Super!!
    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • AnoukIrwin

    Lovee it!!

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Snel verder!!

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen