Foto bij 002

Het tweede hoofdstuk, ik wil best sneller updaten maar dan moet het eerst wat meer in de smaak vallen!!! xx

Olive FLatter’s POV
De klap komt zo hard aan dat James schrikt en achteruit deinst. Ik grijp mijn kans en pak snel mijn spullen en ren dan zo hard als ik kan de gang door. Ik durf niet achterom te kijken om te zien of Rose me achtervolgt.
Als ik eenmaal bij het Huffelpuf treinstel aankom glip ik de omkleedruimte binnen. Er staan een paar 6de jaars meisjes die aan het kletsen zijn terwijl hun zelf kammende kammen hun haren aan het stylen zijn. Snel vlucht ik een omkleedhokje binnen en ik kijk in de spiegel. Mijn bruine krulhaar valt voor mijn groene ogen en als ik het uit mijn gezicht haal zie ik de grote rode handafdruk op mijn wang. Opeens welt de pijn weer op en er komen tranen in mijn ogen. Ik gooi wat water over mijn gezicht heen en het rood word al wat minder. Ik kleed me om en ik probeer de afdruk zoveel mogelijk te maskeren door mijn haar ervoor te doen en loop dan de omkleedruimte uit. Gelukkig vind ik toch een lege coupe en ik laat Posy vrij. Ik nestel me comfortabel op de bank en val na vijf minuten in slaap.

Scorpius Malfoy’s POV
Ik zie hoe Olive keihard wegrent met haar hutkoffer en haar kat. Rose wil haar al achterna gaan maar ik houd haar tegen “Hou op!” zeg ik. Rose kijkt me woedend aan “Hallo Scorpius, dat misbaksel daar” en ze wijst in de richting van Olive “Is Olive Flatter, ik dacht dat jij haar ook haatte!”. Dat dacht ik ook, maar nu verschijnt ze in mijn dromen en ik heb geen idee wat dat betekent. “Je moet haar gewoon met rust laten oke?” fluister ik. “Oh ja? en waarom dan wel?” vraagt Rose woedend. Ik probeer snel een smoesje te bedenken want ik kan haar natuurlijk niet de waarheid vertellen “Je krijgt er alleen maar problemen mee, zeker hier in de trein. Madame Pomfrey kan ieder moment langslopen en als ze ziet dat je stomme huffelpufjes in elkaar slaat kan je je eerste weekend op Hogwarts in de nablijf ruimte doorbrengen.” ratel ik. Even kijkt Rose me nog woedend aan maar dan verschijnt er een glimlach op haar gezicht “Oh scorp, wat ben je toch slim, ik hou zo ontzettend veel van je!” kirt ze, en ze zoent me daarna uitgebreid op mijn mond. Pff, daar heb ik me mooi uitgered, denk ik als ik haar terugzoen.

Olive flatter’s POV
Als ik wakker schrik hoor ik luide stemmen vanuit de gang. Ik doe voorzichtig een oog open en zie dat de trein is gestopt. Snel sta ik op, fatsoeneer mijn haar, doe Posy in haar mandje en loop met haar en mijn koffer de gang op. Na een minuut of twee sta ik buiten op het warme perron.
In mijn eentje loop ik naar de koetsen en neem ik plaats bij een aantal andere huffelpufs.
Ik houd mijn mond en kijk naar Hogwarts, waarvan ik nog net het puntje van de Noordertoren kan zien.

Na plus minus 15 minuten komt de koets aan bij de grote poort. Voor de poort staat Argus Filch. Hij staart de kinderen knorrig na als we de poort doorlopen, en ik geloof dat ik hem “Waar zijn de duimschroeven en de zwepen gebleven als je ze nodig hebt?” hoor mompelen.
Als ik de grote zaal binnenkom zie ik dat het al super druk is. Ik probeer de Griffoendor tafel zoveel mogelijk te meiden en loop richting de hoek van de zaal, waar Huffelpuf tafel staat.

Rose Weasley’s POV
Samen met Scorpius zit ik in de koets, hij houd de hele tijd mijn hand vast en zoent me af en toe zachtjes in mijn nek. Faye, die tegenover ons zit, knipoogt lachend naar me. Als we bij de grote zaal aankomen en Scorpius’ en mijn wegen scheiden omdat hij naar de Zwadderich tafel moet en ik naar die van Griffoendor, trek ik hem tegen me aan en prik in zijn buik “Kom vanavond naar de bibliotheek oke?” fluister ik zo zacht dat alleen hij het kan horen. Hij kijkt me met zijn grijze ogen twijfelend aan en knikt dan voorzichtig. Ik kus hem en ren dan snel naar de Griffoendor tafel.
Als ik samen met Faye aan de tafel ga zitten zie ik al mijn andere vrienden. James komt naast me zitten en tegenover me zit Hugo, mijn broertje. “Hé Rose!” hoor ik achter me. Daar staat Dominique, mijn nichtje. We zijn dan wel nichtjes maar eigenlijk zijn we ook beste vriendinnen. Ik knuffel haar en ze perst zich tussen mij en James in. “He dom, ik zat al naast mijn lievelingsnichtje hoor!” zegt James verontwaardigd. Dominique steekt haar tong naar hem uit en begint samen met mij de vakantie te bespreken.
Na 10 minuten, als de zaal helemaal vol zit staat professor McGonnal op. Ze zet haar toverstok tegen haar hals en als ze begint te praten galmt haar strenge stem door de ruimte. “Welkom, leerlingen van Hogwarts! Vandaag begint weer een nieuw jaar op Hogwarts en ik hoop dat jullie allemaal zin hebben in de lessen! Zo meteen zal het eten serveert worden maar eerst worden de eerstejaars ingedeeld in een van de afdelingen. Voor alle andere leerlingen, heb alsjeblieft respect voor de traditie en houd je mond.” die laatste drie woorden articuleerde ze extra sterk en iedereen was wel zo verstandig om haar orders op te volgen. Na een halfuur zijn alle eerstejaars ingedeeld en verschijnt er een feestbuffet op tafel. “Poeh poeh, die huiselfen hebben hun best weer gedaan dit jaar!” zegt James verrukt. Ik grinnik en vul mijn bord met al het lekkers. Het uur dat volgt komt er iedere vijf minuten wel iemand om mij te begroeten. Na het feestmaal vraagt het schoolhoofd nog een keer de aandacht “Wacht nog even met vertrekken alstublieft, meneer Filch wilt graag nog even de regels uitleggen voor de eerstejaars.”. Ik zucht en sluit mijn ogen. Ik verheug me ontzettend op vanavond, als ik Scorpius zal zien in de bibliotheek. Na tien minuten saai geneuzel van Filch meld McGonnal dat we mogen gaan en ik ren meteen naar de bibliotheek.
Als ik er binnen kom zit Scorpius al op een van de tafels. Ik grijns en loop snel naar hem toe. Voordat hij iets kan zeggen kus ik hem uitvoerig. Ondertussen pak ik zijn hand en verstrengel die met de mijne. Ik trek hem mee naar een hoekje helemaal achter in de bibliotheek. “Rose? wat is…” probeert Scorpius maar ik onderbreek zijn vraag met nog een innige tongzoen.
Oh hij zoent zo lekker! Ik wurm mijn handen onder zijn blouse en streel zijn sixpack. Zijn vingers kriebelen door mijn rode haren en ik kreun zachtjes. Ik trek mijn mond van hem af “Meer…” fluister ik en ik begin hem meteen weer te zoenen. Scorpius’ handen glijden naar mijn schouders. Met mijn vingers volg ik de lijnen van zijn borstkas. De linkerhand van Scorpius gaat langzaam omlaag en raakt subtiel mijn rechterborst aan. Ik zie dit als een uitnodiging en mijn handen glijden lager en strelen dan zijn navel.
Ik had al gehoopt dat Scorpius dit jaar wel meer zou willen dan alleen zoenen, en ik geloof dat mijn wens uitkomt.

Scorpius Malfoy’s POV
Als Rose me ziet zitten op de tafel in de bibliotheek rent ze naar me toe en ze begint me uitvoerig te zoenen. Meteen zoen ik terug en binnen de kortste keren zijn we verstrengeld in een innige omhelzing. Rose pakt mijn hand en trekt me mee naar een hoekje achter in de bibliotheek. “Rose? Wat is…” ik probeer haar te vragen wat de bedoeling is maar ze onderbreekt me met een tongzoen. Haar vingers begeven zich langzaam onder mijn blouse en ze begint mijn bovenlichaam te strelen. Mijn hand beweegt zich naar haar prachtige volle rode haar en ik streel haar nu ook. Opeens trekt ze haar lippen van mij af en ik kijk haar vragend aan. “Meer…” fluistert ze en meteen begint ze me weer te zoenen. Ik denk aan vorig jaar, waar ze elke dag probeerde om mij over te halen om meer te doen dan zoenen maar ik was er nog niet klaar voor. Maar nu, terwijl ik zo een romantische en vooral opwindende zoensessie had met Rose, voelde ik dat ik er wel klaar voor was. Ik leg mijn handen op haar schouder en subtiel raak ik met mijn linkerhand haar rechterborst aan. Zo te zien ziet Rose dit als een uitnodiging want haar handen glijden langs mijn sixpack naar mijn navel. Mijn andere hand leg ik in haar zij en ik streel zachtjes haar sleutelbeen met mijn linkerhand. Rose opent knoopje voor knoopje mijn blouse en ik kreun zachtjes als ze haar handen over mijn borstkas laat glijden. Opeens merk ik dat mijn rechterhand op haar billen ligt en ik knijp er zachtjes in. Wanneer Rose mijn broek aanraakt sluit ik mijn ogen. Wanneer Rose aan mijn riem begint te frutselen zie ik opeens Olive’s groene ogen voor me en uit schrik duw ik haar van me af. Rose kijkt me verbaasd aan en ik kijk geloof ik al net zo verbaasd. Als Rose me weer probeert te zoenen weer ik haar af. “Wat?” vraagt ze teleurgesteld. “Niet nu..” antwoord ik en snel knoop ik mijn blouse dicht en ren ik naar de leerlingenkamer van Zwadderich. Rose blijft verbouwereerd achter in de bibliotheek.









Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen