Vervolg

-alle gegevens blijven hier hetzelfde-
Bandlid: Harry Styles
Vervolg verhaal: Kelly is ondertussen bevallen en hun baby, Luke, zet zijn eerste stapjes en zegt zijn eerste woordjes. Ondanks dat Harry en Kelly elkaar niet meer vertrouwen, zijn ze toch op naar de goede weg.
16+: mag wel ja



Pov Harry


Het is al 9 maanden verder en ik heb echt nog niets gehoord van Kelly. Ik zuchtte en pakte mijn telefoon en keek in mijn lijst. kelly stond erbij. Ik dacht effe heel diep naar en drukte toen op het groene telefoontje. Ik hoorde dat die over ging maar niemand nam op. Ik zuchtte en dacht effe diep naar " Harry ben geen zak, ga gewoon naar der toe " ik beet zacht in mijn lip en zuchtte en pakte de moed en pakte mijn spijkerjasje en deed die aan. Ik keek voor me uit en zei " Mama ik ben wg " mijn moeder was aant koken dus die zou dat wel niet horen. Ik deed de deur achter me dicht en liep de straat uit,

Ik hield mijn oordopjes van mijn muziek in mijn oren en ik zuchtte. Ik wist diep in mijn hart dat ik van Kelly hield. Maar ik kom der niet meer vertrouwen naar wat er met Niall was gebeurt. Ik liep rustig door en zach dat ik in de straat was van Kelly. Ik stond met knikkende knieeen voor der deur en dacht " bellen Harry " ik liep naar de deur en belde aan. Ik beet zacht op mijn lip en wachte. De deur ging open en ik zach daar een mooie Kelly staan met een baby in der armen. Ze keek me aan en lachte en zei " kom maar binnen " ik keek naar der en knikte en liep naar binnen.

Kelly keek me aan en zei " umm wat kwam je doen ? " ik keek der aan en beet in mijn lip en zei " owh ik kwam gewoon langs " Kelly keek me aan en zei " ik dacht dat je me nooit meer wilde zien " ik beet in mijn lip en dacht " daar had ze gelijk in " ik keek naar der en zei " ik had te fell gereageert " Kelly keek me aan en zei " nee ik was fout, ik ging vreemd en jij vertrouwde mij en ik heb het beschaafd " ik keek Kelly aan en zach dat ze tranen had en ik vreef ze weg en zei " niet huilen je bent niet mooi als je huilt " Kelly keek me aan en ging dichter bij me zitten.

Ik keek naar der en zei " en wie is die kleine man " Kelly keek me aan en lachte en zei " dit is Luke " ik keek naar de kleine man en aaide over zijn wang. Kelly keek me aan en zei " wil je hem vast houden " ik keek naar de kleine man en pakte hem over van Kelly en keek naar hem. Hij had de krulletjes en de ogen van Kelly, Kelly keek naar me en zei " Harry het is jou baby " ik keek naar Kelly en schrok en zei " Meen je dat echt ? " ze keek me aan en knikte en beet in der lip. Ik keek naar kleine luke en zei " ik help je wel maar wel gewoon als vrienden " Kelly knikte en speelde met der handen.

Ik keek naar Luke en legde hem in bedje en keek op de klok en zach dat het al laat was. Ik keek naar Kelly en zei " ik ga maar eens naar huis " Kelly keek me aan en zei " je mag ook hier blijven " ik keek der aan en zei " wil je dat ? " ze knikte en keek me aan. Ik keek naar der en ging naast der zitten en zei " waar slaap ik dan ? " Kelly keek me aan en nam me mee en zei " de nieuwe slaapkamer van mij " ik keek der aan en lachte en zei " oke dan. " Kelly beet schattig in der lip en weer voelde ik die gevoelens voor haar. Mijn hart deed pijn maar wilde Kelly nog steeds. Ik ging dicht bij der staan en vreef over der wang en kuste der zacht.

Ik voelde dat ze terug kuste en ik duwde der rustig neer op bed. Ik merkte dat ze schrok maar toch mee deed. We kleden elkaar uit en ik keek naar der en voelde effe pijn in mijn hart maar toen nam de sex drang op. Ik kuste der weer en ging rustig in der. Kelly kreunde en ik begon rustig te stoten. Naar een tijdje kwamen we bijde klaar. Ik legde me naast der neer en deed de dekens goed om ons heen. kelly keek me aan en zei " betekend dat dat je nog van me houd " ik keek naar der en knikte en zei " maar wil nu effe gewoon vrienden zijn. Je hebt me gekwets " Kelly legde der hoofd op mijn borst en zei " dat snap ik " en ze zuchtte. Ik vreef door der haar en voelde naar een tijdje dat ze in slaap was gevallen. Ik keek naar der en drukte een kus op der hoofd en ik legde me goed en voelde naar een tijdje ook de slaapdrang. Ik gaapte en sloot mijn ogen en viel in een diepe slaap.

Reageer (1)

  • larrysguccii

    EEN VERVOLG VAN EEN VERVOLG VAN EEN VERVOLG PLEASE XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen