Mimomsa's party dress

Esmerada haar party dress


Mimosa Pov

Ik was naar Esmee gegaan omdat zij mij belde vanmiddag wat er allemaal aan de hand was en wat er ging gebeuren.
We waren bij haar in haar huis een beetje aan het niksen tot dat ik zei : zullen we uitgaan ? daar heb ik wel zin in Esmee sleurde mij mee de trap op naar haar kamer en in haar big inloopkast, we zochten allebei een outfit uit ik had een zwarte jurk met mouwen die op mijn armen vielen en Esmee had een zwart jurkje aan met uitgesneden stukken.
we deden onze make-up en haren deden onze heels aan en gingen naar de stad.
We kwamen aan in de stad er de eerste club die ik zag gingen we naar binnen het was er zeer druk Esmee ging onze drankjes halen en ik zocht een plek uit om even te zitten. even later kwam Esmee met de drankjes we lachten en dronken nog wat tot we gingen dansen er kwamen allemaal jongens op ons af sommige waren cute en de andere waren echt zo van no not you go away.
Tot er op een gegeven moment iemand met mij en Esmee danste ik keek op en er stond een jongen met een middle breede borst kast gespierde armen en een baard met mij te dansen ik keek in zijn ogen het leek net alsof ik zo diep in zijn ogen keek dat ik weg van de aarde was ik knipperde even en ik keek achter mij en Esmee stond te dansen men Georg Listing maar wie was die gast bij mij dan ik keek weer goed en het was Tom Kaulitz my god die is goed opgedroogd wow.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen