Ik keek verbaasd op en zag die dude zitten met dat greace kapsel en nog 3 andere dudes die me bekent voor kwamen en opeens wist ik het het was Tokio Hotel daar had mijn paps een belangrijke klus mee en die stem was Georg Listing.
Georg keek op en zag mij verstijfd staan (Again) hij glimlachten en keek naar mijn vader die opstond en naar me toe liep en uitlegde wie ik was : Jongens dit is mijn Dochter Esmeralda zij is vanaf nu mijn assistente voor deze klus jullie kunnen alles aan haar vragen als je dingen nodig hebt vraag het aan haar. Mijn blik naar mijn vader was onbegrijpelijk ik snapte het even niet meer moest ik hem assisteren of hun of allebei?, ik ging op een stoel zitten en mijn paps liet mij alleen met de jongens om verder te praten met hun manager.
Er kwam iemand naast mij zitten en ik keek geschokt op en zag dat Tom naast mij zat en me van top tot teen aan keek en zei : dit gaat wel goed komen .. eeh jongens met een grijns die in Tokio zelf lande! (letterlijk) ik keek hem niet begrijpelijk aan en zei : ik weet niet wat voor idee jij daar bij hebt maar hou dat lekker in je hoofd please- Bill Gustav en Georg lachten het uit geen idee waarom ik laate het maar zo en ging naar de gang om mijn beste vrienden even in te lichten en het eerste diee ik belde was Mimosa mijn maffe hyper active bff die ik al van uit de luiers kende, de telefoon ging over en het eerste wat ze zei was : HALLO WIJFIE WAT DOE JE VANDAAG?!?!?!- ik legde uit aan haar wat ik deed en moest doen en met wie en hoe ze gilde het uit van blijdschap en zei dat ze zo spoedig vanavond langs zou komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen