Als we eenmaal op zijn werk zijn aan gekomen word ik door iedereen begroet en warm ontvangen en zo lopen we to we bij mijn vader zijn kantoor zijn .
Mijn vader kijkt mij aan en zegt : Volgens mij mag iedereen jouw hier nu al en dat is een goed teken nu nog kijken wie de manager is en welke band of groep we mee gaan werken .
Ik kijk mijn vader vragend aan zo van wat gaat hier gebeuren en welke band dan ?, ik zeg tegen mijn vader dat ik even naar de wc ga want ik moest echt heel nodig ik loop een gang door en nog een gang maar ik kan die wc maar niet vinden ugh wat een raar gebouw ook zeg ik tegen mezelf en plots hoor ik iemand achter me praten : jij bent zeker opzoek naar de wc want dat ben ik ook!. Ik draai me om en kijk naar de gene die het zei en ik zie jongen staan met best wel een groot borstkast en brede armen en echt het haar uit greace maar het staat hem perfect geen idee waarom maar het staat perfect.
Hij loopt langzaam mijn kant uit en vraagt : Waarom kijk je zo verbaasd ?... heb je een spook gezien ofzo?- ik heb ongeveer 5 minuten zo gestaan want ergens kwam hij mij bekent voor maar van wat geen idee?!?!?!?!.
even later komt er een vrouw naar ons toe en die wees ons de juiste weg naar de tioletten gelukkig maar want ik deed het bijna in mijn broek!!!.
ik keerde terug naar mijn vader en die perfect zintende greace kapsel dude ging een andere kant uit ik hoorde mijn vader evenlater praten met een man en hoorde een bekende stem.




ja wie zou die stem nou zijn hahahahah

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen