En dan hier het verhaal (:

Apreviewofforever POV
"tuut..tuut..tuut."en een klap op m'n wekker volgt. Klote wekker. Waarom heeft Tom die in hemelsnaam niet uitgezet. Aah m'n hoofd..niet te harden die pijn.
Met een grote zucht rol ik uit bed en strompel naar de douche. 'eens kijken of we vandaag nog iets kunnen redden van m'n uiterlijk' denk ik bij mezelf. En als je zou kunnen zien hoe ik eruit zag zou je precies hetzelfde denken.
M'n haar alle kanten op, de make-up die gister nog op m'n ogen zat zit nu ongeveer op m'n kin en wallen van hier tot tokio. Aan de andere kant..al zou je mij zijn...
Ik wordt uit m'n gedachten gehaald door geklop op de badkamerdeur.
"lieverd..ben je al wakker?" ik loop..nou ja loop, je kan het beter kruipen noemen, naar de deur en ik ga er tegen aan zitten. "wie.." ik hoest een paar keer en probeer opnieuw een klank uit m'n mond te krijgen in plaats van alleen maar een piepend gekraak. "wie is daar? " degene aan de andere kant van de deur barst in lachen uit. Ja hoor dat kan er ook nog wel bij. "Heb je een zware nacht achter de rug meisje?" vraagt diegene aan de andere kant van de deur. "mja..nogal"en ik sta op. Ik draai de deur van slot en daar staat hij..m'n grootste fan, m'n lieverd, m’n schatje, m'n alles..Tom. Ik zucht "Ik zie er echt niet uit he?!" vraag ik terwijl het meer een opmerking lijkt. hij zegt niks maar kijkt me ernstig verliefd aan. "ieeel kijk niet zo" en ik loop naar de douche. Ik kleed me uit en ga eronder staan. "wil je thee?" vraagt hij lief "nee" zeg ik nors. aah..dat verdiend hij eigenlijk niet denk ik maar ik zet die gedachte gelijk weer van me af hij lachte me wel uit net. "een aspirientje dan? " vraagt hij nog zoeter en liever dan net. ik zucht "Graag Tom" ik twijfel zou ik het zeggen of niet ach man wat heb ik te verliezen ik doe het gewoon "en zou je verder misschien je mond kunnen houden ik heb barstende koppijn" oeps, dat kwam er lelijker uit dan ik bedoelde.
Ik hoor een diepe zucht maar er volgt geen reactie. Hij kent me ook zo goed. Hij weet de momenten waarop hij niks moet zeggen..tenminste..meestal. Ik pak de shampoo en was m’n haren. Na nog een tijdje onder de warme stralen te hebben gestaan draai ik de kraan uit en droog me af. Oh nee, nog geen kleding gepakt. Ik doe de deur open en kijk snel of hij ergens te zien is, als ik hem niet zie ren ik naar de slaapkamer en duik in m'n koffer om zo snel mogelijk iets van kleding te vinden. Daarna loop ik weer richting de badkamer op m'n make-up bij te werken en m'n haar te doen. Tevreden met het resultaat loop ik zelf verzekerd richting de kamer, nu nog een aspirientje en ik kan er weer vol op tegen aan. Dat zal ook wel moeten want ik moet vanavond weer optreden. Vrolijk van de gedachte loop ik met een big smile de kamer in. "ik ben blij dat je nog kan lachen, ik dacht even dat je het niet meer kon" zegt Tom en hij kijkt me ontdeugend aan. Ik geef hem een kus en besluit verder niet op de opmerking in te gaan.
Jillian POV
Langzaam doe ik m'n ogen open,steun omhoog om over m'n lieftallige vriend heen te kijken, kijk naar de wekker om me vervolgens nog even lekker om te draaien. Langzaam voel ik de deken bewegen en het volgende moment ligt er een arm om me heen. "goedemorgen lieverd" zegt hij zacht
Ik draai me weer om zodat ik hem aan kan kijken. "hee, heb je goed geslapen?" vraag ik. Hij lacht. "de nachten dat ik naast jou slaap, slaap ik altijd goed" zegt hij en hij geeft me een kus. "glaasje sinaasappelsap?" ik glimlach, hij is ook zo'n lieverd. "graag schat" en hij loopt weg. Ik zucht. Ik zou echt niet weten wat ik zonder die jongen zou moeten het moet wel zijn voorbestemd dat we elkaar tegen kwamen. haha in een winkel nog wel. En ik lach bij de gedachte. Zo'n 15 minuten later komt hij de kamer weer binnen lopen "sorry dat het zo lang duurde, Tom belde" verontschuldigde hij zichzelf. "Het geeft niet" zeg ik. "Wat was er met Tom?" "Hij vroeg wat er gister allemaal was gebeurd aangezien mevrouw een pest humeur van hier tot ginter had." Lacht hij "dus ik zeg: daar ben je toch zelf bij geweest? Of heb je zelf ook een beetje teveel op?" "haha" lach ik "en wat zei hij toen? " "toen snauwde hij, nou sorry dat ik het even ben vergeten zeg, weet je wel hoe vroeg het is? " Ik lachte, wat een figuur is Tom af en toe.
Ik sloeg de deken weg en stapte uit bed "ik ga even douchen oke ? " vroeg ik en Bill knikte "is goed meisje, ik ga alvast wat spullen inpakken en als je er dan onderuit ben dan ga ik" Ik gaf hem nog snel een kus en liep daarna naar de douche toe.
Ik kleedde me uit, zette de kraan aan en liet de warme stralen over m'n lichaam lopen. Vanavond zou het laatste concert van de tour zijn en daarna zouden zij en Bill samen op vakantie gaan. ik zucht 'wat heb ik daar een zin in, maar eerst het concert' ik draai de kraan weer uit en sla een handdoek om me heen daarna waggel ik naar de slaapkamer om vervolgens... over Bill te vallen die op een bijna onmogelijke manier voor het bed zit. Als hij beseft wat er is gebeurd barst hij in lachen uit en rolt over de grond. En ik zelf schiet ook in de lach. Ik sta op en kleed me aan "Als je uit gelachen bent dan zou je er eens over na kunnen denken om te gaan douchen, meneer Kaulitz." Bill loopt nog steeds hikkend van de lach naar de douche. "zo grappig was het niet hoor" roep ik hem na, maar ik betwijfel of hij het heeft gehoord.

Apreviewofforever POV

1 uur later staan ik en Jillian met de band op het podium. Bill en Tom konden niet bij de soundcheck zijn want die moesten perse samen naar de winkels.
Beetje apart als je bedenkt dat Tom nooit met mij wil shoppen. En als ik hem dan uiteindelijk toch mee krijg is het net een klein kind met een gezicht van ‘ik-krijg-m’n-zin-niet!’
“hallo, ben je er nog bij?” Zegt Jillian lachend. Ik knik en we gaan weer verder. Vanavond is het laatste concert van de tour daarna gaan Jillian en Bill op vakantie. Wat zou Tom van plan zijn. Vraag ik mezelf af. Hij is al weken van alles aan het regelen, maar dat kan ook voor iets anders zijn natuurlijk. Nou ja afwachten maar.

Jillian POV

“dankjewel!” roep ik nog en loop daarna van het podium af. Wat een geweldig concert was dit. Het leek wel alsof er meer energie in zat dan ooit. En natuurlijk dat Bill en Tom erbij waren was helemaal geweldig. Ik loop naar de kleedkamer en wordt ontvangen door een te blije Bill “je was geweldig schat, echt geweldig. Een mooie afsluiter” zegt hij. “Dank je Bill” zeg ik en ik plof neer op de bank. “hoe laat gaan we?” vraag ik aan hem. “ehm..zo snel mogelijk lijkt mij. Maar ik denk dat je nog even bij wil komen en na wilt praten over hoe het ging?” De deur gaat open en de rest komt lachend en elkaar duwend binnen. “nou..” zegt Tom tegen mij en Bill. “jullie gaan he?!” ik begin te lachen. “ik krijg zwaar het vermoeden dat je me weg wilt hebben Tom” En ik lach nog harder als Tom met een schijnheilig gezicht nee zegt. “Zullen we maar gaan dan. Dan hebben we wat langer de tijd om de spullen te pakken en misschien nog even te zitten” zegt Bill en hij pakt mijn hand. “ja is goed” zeg ik en geef iedereen een knuffel.

Apreviewofforever POV

”dankjewel” roept Jillian en ze loopt het podium af. Ik zwaai nog even en loop daarna ook het podium af waar Tom me tegen houdt. “jou moet ik eens even hebben” zegt hij geheimzinnig. “misschien heb je wel gemerkt dat ik afgelopen tijd veel aan het regelen was. En veel weg was samen met Bill..” “ja, dat heb ik wel gemerkt ja” zeg ik en ik lach. “sorry, maar het was heel belangrijk.” En hij buigt naar voren om het in m’n oor te fluisteren. “En aan niemand vertellen!” “nee, ik zeg niks” antwoord ik en we lopen lachend naar de kleedkamer waar we de rest van de band tegen komen. Elkaar duwend lopen we naar binnen waar Bill en Jillian zitten.
”nou..” zegt Tom tegen haar en Bill. “jullie gaan he?!” Jillian begint te lachen “ik krijg zwaar het vermoeden dat je me weg wilt hebben Tom” zegt ze en ze lacht nog harder als Tom met een schijnheilig gezicht nee zegt. “Zullen we maar gaan dan. Dan hebben we wat langer de tijd om de spullen te pakken en misschien nog even te zitten” zegt Bill en hij pakt haar hand. “Ja is goed”zegt ze en ze geeft ons allemaal een knuffel. Als ze weg zijn zucht ik, als die meid toch eens wist wat haar te wachten stond.

Jillian POV

”lieverd, wakker worden” en langzaam doe ik m’n ogen open en kijk om me heen. Waar ben ik…”we zijn in het hotel” zegt Bill die mijn gedachten lijkt te lezen. Ohja, gisteravond laat zijn we hier nog heen gevlogen om van een prachtige vakantie te gaan genieten. “En wat zijn we vandaag van plan Bill?” vraag ik met een lach op m’n gezicht. “Ik dacht dat we misschien wel konden gaan shoppen en dan vanavond een strandwandeling konden gaan maken bij zonsondergang” zegt hij en ik knik “goed idee” zeg ik.
Nog geen uur later lopen we in de stad langs de leukste boetiekjes. “Weet je nog Bill dat we elkaar in zo’n boetiekje tegen kwamen? Haha, ik was op slag verliefd” zeg ik tegen hem. Hij glimlacht “ja, tuurlijk weet ik dat nog. Weet je ook dat dat vandaag precies 6 jaar geleden is?” “echt waar?” vraag ik met een verbaast gezicht. “oh, nee dat wist ik niet. Ik weet nog wel de eerste keer dat we uitgingen”
Bill lacht en we lopen verder.
Tegen de avond gaan we weer terug naar het hotel om te eten. “voordat we naar het strand gaan wil ik me nog wel even omkleden hoor” zeg ik. “mmm. Wis goewd” zegt Bill met volle mond.

Apreviewofforever POV

“hoe zouden ze het hebben?” vraag ik aan Tom “heb je al een sms’je ofzo?”
“nee, nog niet” zegt hij en hij kijkt me aan. “Wat zullen we vanavond gaan doen? Zullen we een film gaan huren? En lekker op de bank hangen? Dan zijn we ook gewoon thuis als ze bellen” zegt hij.
”Hebben we niet hier nog een leuke film liggen. Ik weet niet of je hebt gezien hoe ik erbij zit” zeg ik en ik kijk hem vragend aan. Tom kijkt naar me en zegt “tuurlijk heb ik dat gezien” hij kijkt ontdeugend, likt z’n lippen af en komt langzaam op me af. Hij drukt net zijn lippen op de mijne als m’n telefoon gaat.

Jillian POV

”Oh Bill, het is prachtig” zeg ik. Dit is echt het meest romantische moment ooit. Hier sta ik dan, met een prachtige zonsondergang in de armen van de enige echte Bill Kaulitz, wie had dit kunnen denken toen ik 6 jaar geleden tegen hem op botste in een klein schattige boetiekje. Kan het nog beter?!
”Jill” zegt Bill en hij duwt m’n gezicht zachtjes in zijn richting zodat ik hem aankijk. “Ik hou zoveel van je en..” Ik lach bemoedigend “en..?” vraag ik. Hij laat me langzaam los, gaat door z’n knieën en de tranen schieten al in m’n ogen nog voor hij iets heeft gezegd “Lieve, lieve Jillian, wil je met m’n trouwen?”

Apreviewofforever POV

Ik hoor een gil aan de andere kant van de lijn als ik opneem “Je raad nooit wat er net is gebeurd, ooh ik ben zo blij” hoor ik een hypere Jillian aan de andere kant zeggen.
”vertel” zeg ik en ik zet de telefoon op luispreker. Alsof ik het nog niet weet denk ik en ik glimlach. Ik hoor een zucht en een snik aan de andere kant en Jillian zegt: “Ik ga trouwen…”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen