Allison P.O.V

Misschien ken je me wel. Allison Styles? Ooit van gehoord? Vast wel. Ik ben dat meisje met dat perfecte leventje. Dat meisje dat met twaalf jaar tijdens het shoppen met haar moeder een baantje als model aangeboden kreeg door niemand minder dan Coco Chanel. Dat meisje dat het hart van de enige echte Justin Bieber sneller deed kloppen en natuurlijk: dat meisje met Harry Styles als broer. Zo’n beetje het populairste lid van de meest succesvolle band ter wereld. Ja, dat ben ik.
Het zal niet echt uit maken aan wie je het vraagt, iedereen lijkt te denken dat mijn leven werkelijk perfect is. Dat ik geen reden heb om verdrietig te zijn. Dat ik maar hoef te glimlachen om alles voor elkaar te krijgen. Iedereen denkt er zo over. Iedereen, behalve ik.
Ik zal je namelijk eens een geheimpje vertellen: mijn leven is eigenlijk helemaal niet zo perfect.
Natuurlijk heb ik niks te klagen en zijn er genoeg mensen die het veel moeilijker hebben dan ik, maar ik heb het zwaarder dan iedereen lijkt te denken.

Nadat ik het contract bij Chanel had getekend betekende dit blijkbaar dat ik vanuit Engeland naar Nederland moest verhuizen. Helemaal alleen, zonder familie. Die zouden me toch alleen maar in de weg staan.
Liet mijn moeder dit zomaar toe? Natuurlijk niet, maar het stond vast op papier; er was niks tegen te doen.
Daarnaast werd ik door mijn contract gedwongen om het uit te maken met Justin: hij was niet goed voor mijn reputatie. Ik was onschuldig en hij een typische bad boy. Als we samen wilden zijn betekende dit dat één van ons zijn reputatie moest opgeven en ook dit stond niet in het contract.
Ten slotte, wat ik nog het allerergste vindt: ik moest afscheid nemen van Harry. Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat ik hem voor het laatst gezien heb. Natuurlijk hebben we elkaar wel via Skype gezien, maar dat is toch anders.
Ik ben het namelijk niet gewend om alleen te zijn. Ik woon alleen, doe mijn eigen was, moet voor mezelf koken en moet zelf zorgen dat ik geen afspraken vergeet.
Natuurlijk heb ik het er voor over, want laten we eerlijk zijn: het is best leuk om hét voorbeeld van miljoenen tienermeisjes te zijn. Om elke dag weer van fans te horen te krijgen hoe geweldig je wel niet bent. Het is en zal altijd leuk blijven, maar toch zal ik alles willen opgeven om weer gewoon bij mijn familie te kunnen zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen