We komen aan bij Owen zijn huis en we stappen uit de auto. Het is koud buiten ik voel de kouden wind tegen mijn korte mauwen. Owen ziet mn kippen vel en ziet ook dat ik tril, hij doet zijn jasje uit en hangt het om me heen. Ik kijk opzij lach en geef hem een kus. Dan lopen we door de deur er komt een klein meisje op me afrennen en ze houdt zich met haar handjes aan mijn benen vast. Owen zegt:'Danique dit is Fay.' Ik kijk Fay aan en ik lach naar haar. Ze vraagt aan Owen, wie is dit? Hij zegt dit is je schoonzus. Ze kijkt me aan en zegt:'COOOOL! dat is leuk.' Ik til haar op en ze geeft me een knuffel. Na een tijdje zet ik haar neer en we lopen met zijn allen naar de tuin. We zetten de tenten op, dat ging best snel zei ik toen we klaar waren.
De vader van Owen heeft een kampvuur gemaakt in de tuin, daar zitten we gezellig met zijn alle. Dan gaan we allemaal naar de tent iedereeen is moe.
Weltrusten zeg ik tegen iedereen.
Rein zegt:'Weltrusten maatje.'
Daan zegt:'Sweetdreams over Danique, Owen!.'
Melissa zegt:'Weltrusten schatties.'
Nils zegt:'Geen stoute dingen doen he broertje!.'
Dan lig ik in de tent met Owen, hij slaat een arm om me heen. Ik draai me om naar hem en geef hem een paar kusjes. Even later hoor ik hem snurken, ik kijk vol trots naar hem. Owen wordt weer wakker en ik zeg dat hij snurkt. Niet zegt hij en hij begint me te kietelen. Neeeee!! stop roep ik.
Uit de tent van Nils en Melissa hoor ik ook gezoen, die hebben ook wat met elkaar zeg ik. Owen knikt, dat denk ik ook.
Dan gaan we weer slapen en ik lig lekker warm tegen Owen aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen