hey allemaal,

ik heb een hele moeilijk tijd gehad daarom ik even een tijdje niet geschreven. vanaf vandaag ga ik weer verder met mijn story:)
ik hoop dat jullie hem blijven en lezen en hem nog leuk vinden?

dikkekuss Vera

nou de appgroep is aangemaakt zegt Nils. leuk zeg ik, ik heb alleen een probleem wat moet ik aan als we trouwen? nou gewoon een jurk zegt Nils. en wanneer doen we het? nou zegt Nils, je bent bijna jarig en dan wordt je 16 dan hebben we zoiezo al een groot feest en iedereen die we op onze trouwdag willen is er dan. dus je wilt een trouwsweet16? ja zegt nils dat is wel een slim idee van mij he, oh gaan we nu slijmen wat wil je hebben omdat je een keer een goed idee had? ohh ik heb altijd goede ideën zegt nils op een nep boze toon. jaja net als die keer toen we gingen voetballen met mijn neefje en toen de bal in de sloot rolde, neee Nils haalt hem er wel uit riep je toen en wat gebeurde er uit eindelijk? de bal werd eruit gehaald zegt nils met een bigsmile op ze gezicht ja met jou erbij weet je nog? haha tuurlijk weet ik dat nog dat was die keer dat we samen gingen douche en dat we er een uur onder hebben gestaan en daarna samen pyjama selfies hebben gemaakt. dan gaat me telefoon het is esmee.

(e= esmee) (v= vera)

e: VEEERRRR gaan jij en die cutie van je trouwen?
v: hahaah een soort van als ik jarig ben dan gaan we een soort van trouwen.
e: ik ben wel je getuigen he
v: jaa duhh tuurlijk ben je dat, ik ga toch niet trouwen zonder mijn beste vriendin als getuigen
e: haha mooizoo maar ik moet nu gaan ophangen want reintje moet gaan hockeyen en ik moet mee.
v: doegg

wie had je aan de telefoon vraagt Nils? haha was esmee die wou weten wanneer we gaan trouwen. oh was dat het enige zegt Nils ja hoezo is er iets dan? nee maar ik wil alleen maar een beetje tijd voor ons samen, en hij geeft me zacht een kusje in me hals. en dan op me mond. ik zoen hem terug. dan trekt Nils zijn t-shirt uit en gaat met zijn handen onder die van mij en trekt mijn hempje uit. zullen we het maar doen vraagt Nils ik denk dat we er allebij wel klaar voor zijn. ik zeg daat ik het goed vindt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen