Een leuke vakantie word het zeker roept Femke. Met leuke jongens zegt ze lachend. Lisa schreeuwt door de bus: DIT WORD EEN GROOT FEEST! Alle meiden joelen door de bus. Samuel lacht alleen maar. En parkeert het busje.

De 4 jongens komen aan gelopen en stellen zich netjes voor. Hoi ik ben Cassius zegt een getinte jongen. Hij lacht en geeft alle meisjes een hand. Bij Lisa gebeurt er iets in zijn ogen en een lief lachje verschijnt er op zijn gezicht en hij knipoogt naar haar. Iris lacht zenuwachtig en voelt dat ze een beetje een rood hoofd krijgt. Kym begint te lachen: OEEH LISA IS VERLIEFD! Op dat moment komt Kaj aan en Kym valt stil. H-Hoi… K-k-Kym... haar ogen bekijken Kaj van top tot teen. Zijn ogen wauw, zijn lieve lach. Kaj lacht lief, Hoi k-k-kym ! Of is het soms Kym? Kym begint stom te lachen en iedereen moet er vreselijk om lachen. Ja het is Kym ja zegt ze geïrriteerd. Kaj geeft Kym snel een knuffel en fluistert in haar oor: Niks ergs hoor je bent schattig hij kijkt in haar ogen en loopt verder en geeft de andere meisjes een hand.

Daar komt Jai aan gelopen met een brede lach op zijn gezicht stelt hij zichzelf voor: Hoi ik ben Jai en ik ben grappig en tja dansen kan ik ook wel. En hij showt zijn beste dance move. Zo te zien maakt het een duidelijk goede indruk op Femke. Ze fluisterd fluistert in Michelle haar oor, wow dit is echt de ideale jongen. En Femke kijkt Jai vol bewondering aan van top tot teen.
En als laatste komt Dioni aan gelopen. Hij stelt zich netjes voor, bij een meisje stopt hij. En kijkt hij lief in haar ogen en begint te lachen. Michelle voelt dat ze een rood hoofd krijgt. Hij knipoogt naar haar en loopt verder.

Dan roept Manouck lachend: EN IK DACHT DAT IK DE ENIGE WAS! Alle meisjes en Samuel beginnen te lachen. De andere jongens snappen er niks van en kijken vragend Samuel aan. Het enige wat Samuel kan zeggen is: een lolletje in de bus met deze leuke meiden. Hij slaat een arm om Manouck heen die een hele grote glimlach op haar gezicht krijgt.

Jai moet lachen omdat hij iedereen zo ziet lachen en zegt: Nou zou ik dan maar het karretje halen zodat wij de spullen naar jullie slaap plek kunnen brengen? Femke zegt blij: JAAAAAAAAA DAN KUNNEN WE DE VAKANTIE ECHT BEGINNEN! Iedereen lacht. Jai loopt weg om het karretje te halen en de rest kletst er gezellig op los.

Dan horen ze ineens een toeter , daar komt Jai aan gescheurd met het golfkarretje & aanhanger en stopt het karretje. Iedereen gooit de spullen op de kar. Een kwartier later staat na flink gepuzzel alles op de kar. Jai vraagt; Wie gaat er in de aanhanger en wie gaat er mee in het karretje met mij en Samuel . Manouck en Femke kijken elkaar aan en roepen in koor; WIJ! De groep begint weer te lachen. Prima zegt Dioni, dan gaan wij bij de spullen achterin! Kaj en Dioni helpen samen iedereen om in de kar te klimmen. Zit iedereen klaar? Roept Femke die naast jai zit. JAAAAAAAA roepen ze allemaal in koor. En het karretje vertrekt.

Nog geen 10 minuten later zijn ze bij het huisje van de meiden. Hun monden vallen open. Wauw dit is echt mooi zegt Lisa. Ja dit had ik dus echt niet verwacht, we hebben een eigen zwembad?! Roept Kym ! Waarop Cassius beantwoord; jaja! En je we moeten een ding afspreken dames. Zegt hij serieus.

Er valt een stilte in de groep en iedereen kijkt Cassius aan. Hij kijkt iedereen stuk voor stuk heel serieus en door dringend aan. En dan zegt hij......


(WORD VERVOLGT)

Reageer (1)

  • ToverOpa

    clifhangerr.... omgg snel verder :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen