Hey,
Zoals je misschien al door had, ben ik een "nieuwe" story gestart.
Met de aanhalingstekens op nieuwe, dit is omdat ik mijn oude verhaal opnieuw heb geupload maar dan met andere hoofdpersonen.
Dit is omdat ik geen inspiratie had voor een heel nieuw onderwerp, maar wel allemaal leuke ideetjes op het vervolg van dit oude lopende verhaal.
Dus de eerste paar hoofdstukken zijn inderdaad herbruikt, maar ik ga na de herbruikte hoofdstukken verder met verse en nieuwe ideen.
Ik wil in de loop van het verhaal ook nieuwe mensen toevoegen, maar hoe geen idee!
Heb jij daar misschien een leuk ideetje voor? Tweet het me dan ( @officialbbabes) of dm, of zet het in een reactie hier onder!
En wie weet voer ik jou idee dan uit ( En jaaa, dan mag jij die rol vervullen in mijn verhaal).

Heel heel heel veel lees plezier,

Liefs Manouck.

Jullie zijn net aangekomen in Kroatie.
Wauw wat een super land.
Manouck staat bij de bagageband te wachten op de koffers ze heeft de grootste lol met je 4 vriendinnen (Michelle, Femke, Kym en Lisa).

Jullie zijn aangekomen op het vliegveld van Pula. En staan te wachten op de taxi die jullie naar: Camping Park Umag brengt.

Ah daar komt de taxi aan schreeuwt Femke. YES zegt Kym en staat op met de hulp van Michelle. Lisa staat te lachen omdat het niet lukt en Manouck stapelt rustig haar spullen op elkaar zodat ze zo de taxi in kan stoppen.

De taxi stopt voor de spullen en begint te lachen: haha hoe lang blijven jullie in hemelsnaam op onze camping? Lacht een lieve jongen naar Manouck.
Manouck bloost met een verbaast gezicht zegt ze: Hey! Ben je Nederlands? en gooit haar spullen achter in het taxi busje. De jongen begint te lachen en stelt zichzelf voor: Hoi ik ben Samuel. Mijn ouders runnen samen met 2 andere Nederlandse gezinnen het park. Ik doe meerdere baantjes zo verdien ik geld en leer ik leuke meisjes kennen. Hij knipoogt naar Manouck en ze begint te giechelen: Haha nou leuk! Onze eerste vriend is in the game dames! De andere meiden die ondertussen druk bezig zijn met de koffers in het taxi busje te proppen beginnen te lachen en te juichen. Waarop Femke en Michelle antwoorden: EN JIJ EEN VAKANTIE LOVE MANOUCK! Manouck krijgt een rood hoofd en roept terug: NOU GELUKKIG IS DIE SCHATTIG EN LEUK!
Samuel lacht hard mee en knipoogt Manouck.

In het taxi busje is het super gezellig. Samuel verteld over zijn vriendengroep op de camping met nog 4 andere Nederlandse jongens genaamd; Jai, Kaj, Cassius en Dioni. Manouck luistert met volle aandacht naar Samuel . Na een tijdje rijden komen ze aan op Camping Park Umag.

Daar staan de vrienden van Samuel ze op te wachten. Met een grote lach op de gezicht van Kym zegt ze: DIT WORD EEN LEUKE VAKANTIE! Waarop Michelle zacht tegen Lisa zegt: AAAH DIE DIONI IS VOOR MIJ! Ze lacht en zwaait heel enthousiast naar hem. Kym pist bijna in haar broek van het lachen: OOOH DAMES TOCH! zegt ze.

En de vakantie van de 5 dames is nu officieel begonnen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen