Ik heb ontdekt dat ik schrijven erg leuk vind,
Dus ik ga beginnen met een verhaal.
Ik ga niet regelmatig schrijven, want daar heb ik te weinig tijd voor.
Als ik toch regemaltig ga schrijven laat ik het jullie weten.

xxxx Danique

SCHIET OP, RENNEN!! Waarom eingelijk..? schreeuwt ze me na. Het concert is pas vanmiddag en wij gaan om 8 uur als weg, we hebben toch vip dus de beste plek hebben wij sowieso zegt Melissa. Ik check snel in en ren de trein in, dan zie ik Melissa aan komen rennen. Ze stapt net optijd te trein in. Ik zeg kom we gaan een plekje zoeken. Als we eindelijk zitten in de trein zegt Melissa ,zo jij kan hard rennen en wat een stres.. pff... ik ben er helemaal moe van.. Ik lach en zeg: 'Ik wil de trein niet missen, we hebben vip! hier heb ik zoooo lang op gewacht, WE HEBBEN EEN MEET EN GREET MET MAINSTREET, MIJN DROOM KOMT UIT!! Jaaaaa!! zegt Melissa, dit word gewoon zo geweldig.

We zitten een tijdje in de trein en zijn bijna in Utrecht waar het concert is, maar dan ..

Melissa en ik zijn natuurlijk super druk en lachen heel de tijd, want we hebben er zoveel zin in en zijn eigenlijk ook best wel zenuwachtig.
Dan fluistert Melissa in mijn oor: 'Even serieus, kijk wie dat is.' Ik kijk heel verbaast naast me en zie dat het Owen is. Hij lacht naar me, ik draai me om naar Melissa en ik zeg met een grote lach op mijn gezicht:' WOOWWW. zijn lach omg ik smelt.' Owen staat op en komt tegen over ons zitten, hij zegt:' hey.' Melissa stoot me aan, want ik was in dromen land door zijn knappe hoofd. Ik schrik op en zeg:' Hoooi' Hij lacht en zegt waar zat je aan te denken ? Ik zeg dat we naar hun concert gaan en dan we vip hebben en dat we en zoo veel zin in hebben, maar ook heel zenuwachtig zijn. Hij zegt:' zijn jullie niet een beetje vroeg?' Ik knik. Owen zegt ik heb een goed idee, jullie kunnen zo misschien wel mee naar binnen, vast kennis maken met de rest enso. Lijkt jullie dat leuk ?
JAAAA! zeg ik. Ik hoest en zeg heel zo koel mogelijk:' jaa natuurlijk, super leuk, echt heel vet.' Okee dat is mooi. Zullen we even wat selfies maken ? dan kan ik die foto op instagram plaatsen en alvast aan Nils, Rein en Daan laten zien. Is goed zeggen we in koor! Ik kijk Melissa aan en ik zeg tegen haar:' Zo tof, dit hadden we nooit durven dromen en daarna zeg ik snel en jij ziet zo je verloofde terwijl hij het zelf nog niet weet en ik begin heel hard te lachen.' Melissa lacht ook en zegt:' echt weer iets voor jou om dat te zeggen' Dan stappen we uit en staan we voor het gebouw... Ik ben zoo blij en kijk Melissa aan we beginnen allebei te lachen en ik maak een rare beweging (yeah) (wat wij dansen noemen) Owen zegt:' komen jullie nog?' Wij lopen snel naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen