Foto bij || Lost 1.

| Lou Fields. |

Het luik gaat open en ik haal de zoldertrap naar beneden toe. Ik loop de trap op en druk het lichtknopje naar beneden. Zodra mijn moeder boven is kijken we rond om de troep te gaan uitzoeken. We gingen kijken wat er uit deze rotzooi weg kon en wat niet.
"Mam waar beginnen we?" De zolder is niet heel groot maar toch moeten we een hoop gaan bekijken. Overal staan grote verhuisdozen gestapeld met een of twee woorden erop zodat we in ieder geval al een beetje weten wat er in zit.
"Ehm.. Laten we daar links beginnen, daar staan de meeste dozen." Zegt ze.
We lopen helemaal door naar links en pakken allebei een doos. JAAR 1 LOU. staat er in grote letters opgeschreven. Dit moeten dus allerlei spullen zijn van voordat ik 1 jaartje oud was.
"Mam wil je deze doos gewoon helemaal bewaren? Er zitten alleen maar dingen in van toen ik nog geen jaar oud was." Zeg ik terwijl ik de doos voorzichtig open. Er zitten foto's, kleine knuffels, mijn geboorte kaartje en dat soort spullen in. Ik haal de foto die boven op ligt eruit. Ik lig op bed te huilen in de armen van mijn vader die zelf breed glimlacht voor de foto.
"Ja bewaar die maar gewoon helemaal, overal waar een leeftijd opstaat met je naam wil ik graag bewaren." Zegt ze terwijl ze zelf al bezig is met de tweede doos en al een aantal kleine dingen in de vuilnis zak heeft gedaan.
Ik zoek naar een volgende doos waar ik aan kan beginnen en zie een opvallende doos staan. Hij is groter dan de andere en de tekst VAN LOU!! AFBLIJVEN! staat erop. Lachend om het vreselijke handschrift til ik de doos op van de andere doos en zet hem op de grond neer. Ik open de doos en alle spullen die erin zitten, zitten helemaal onder het stof. Ik sta op en pak een vuilnis zak om te beginnen met opruimen.
Het eerste wat ik eruit haal is een kunstwerk dat ik vast op de kleuterschool heb gemaakt. Het is een redelijk groot schilderij van Mickey Mouse. Dit is overduidelijk met vingers geverfd en totaal niet binnen de lijntjes. Links onderin staat mijn naam vermeld in een wel net handschrift. Dit had ik dus overduidelijk niet zelf geschreven.
"Mam dit kan wel weg hè? Niet heel bijzonder toch?" Vraag ik terwijl ik het aan haar laat zien. "Nee die kan wel weg of het moet zijn dat je het ergens wilt ophangen?" "Oh ja, ik wil dit vreselijke schilderij echt ophangen in huis zodat mensen kunnen zien wat voor een vreselijke kunstenaar ik wel niet ben!" Zeg ik lachend.
Ik doe het schilderij in de vuilniszak en ik pak het volgende uit de doos. Dit ziet eruit als een of ander prulletje dat je krijgt bij de Mcdonalds en de label aan de zijkant waar een grote M opstaat laat mij zien dat ik hierin gelijk heb. Meteen gooi ik het in de vuilnis zak. Dit soort zooi hoef echt niet bewaard te worden.
Het volgende wat ik eruit haal is iets dat ik wel graag wil bewaren. Het is een foto in een lijstje met allemaal 3D vlindertjes erop. In het lijstje zit een foto waar ik als 4 jarig meisje op de schoot van mijn oma zit. Ik kan me nog vaag herinneren wanneer de foto werd genomen. We waren een dagje naar de kermis geweest en kwamen uitgeput terug. Hierdoor ging ik bij oma op haar schoot zitten en werd de foto gemaakt.
"Mam ik ga deze even op mijn kamer zetten ik wil dit namelijk graag bewaren." Zeg ik en ik sta al op om naar beneden te lopen. Voorzichtig ga ik de trap af, wat nog een hele klus is om te doen en loop daarna mijn kamer binnen. Ik loop naar de kast toe waar meerdere foto's staan van mij met familie of vrienden en zet het fotolijstje wat ik in mijn hand heb ertussen.
Vervolgens loop ik mijn kamer weer uit, doe de deur dicht en loop weer naar boven toe. Na bijna over een doos te vallen kom ik toch weer bij de grote doos aan waar ik aan was begonnen en begin ik weer verder met uitzoeken.


--

Well first of all, hi!
We weten het, de eerste paar stukjes zijn nog niet echt de beste stukjes of de leukste stukjes maar ja..
Let us know what you think! (: X

Reageer (6)

  • Flootjexx

    Wel snel verder schrijven hè!!

    1 decennium geleden
  • sannn

    Super leuk!

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    het is gewoon Liam de persoon of Liam in 1D??

    #Abo!

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Creator

    En dan komt ze een foto van haar en Liam tegen (: wedden! xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen