Foto bij • N°78 - Anastasia Omashnova

Heey,

Eindelijk, EIN-DE-LIJK, heb ik dan The Golden Lily, de Nederlandse versie. Na een halfjaar nadat dit geweldige boek in Nederland uit kwam, proberen om het te krijgen bij de bibliotheek en het constant niet ging omdat "de titel te actueel was", heb ik besloten om het boek te kopen. Daarbij ook Divergent en de filmversie van Vampire Academy - ik had zeg maar al de normale versie maar ik kon hem gewoon niet laten liggen, daar zo, in de boekhandel... Het was zielig, oké? :d.
Maar goed, ik ben nu dus TGL aan het lezen en Adrian wordt gewoon geweldiger met de bladzijde. xd
Ik wilde nog een dingetje een soort van mededelen.
Aangezien ik de laatste paar weken erg actief ben op instagram ben ik wel een beetje door mij gevolgde accounts heen, dus wilde ik jullie vragen of jullie instagram hebben en zo ja, om jullie username in een comment te zetten zodat ik jullie kan gaan volgen - mijn acc is esmeeii_ , ik ben geen fanacc of zo maar post wel over VA xd.

Dat medegedeeld hebbende ga ik maar eens schrijven.
Lots of Love
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • LostInSpace

    Esmee, hebt u ook nog wat nieuwe hoofdstukjes voor ons? Hihi

    1 decennium geleden
  • LostInSpace

    esmeeetje, waar blijft het nieuwe hoofdstukje

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Awh, dat was een vervelende opmerking, ookal snap ik Adrian wel hoor :3 Maar toch.. En ze zijn nog steeds twee cuties <3

    Mijn instagram is trouwens xxisaaa :')

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Hmmm Adrian.. Dat was een k*topmerking en dat moet je accepteren. Al denk ik dat hij het alweer probeert goed te maken...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen