Prologue -

Ik trek mijn benen op de bank en leg mijn hoofd op Louis' schouder. Hij slaat zijn arm om me heen en ik kruip dichter tegen hem aan. Hij lacht om iets op de televisie en ik glimlach van het geluid. Ik werp een blik op zijn gezicht. Zijn haar zit door de war en zijn gezicht is gekleurd door de zon. Zijn spierwitte tanden blinken in het licht van de televisie. Ik glimlach weer en druk een kus op zijn kaak. Hij kijkt op me neer en grijnst.
'Je kunt niet van me afblijven hè?'
Ik rol met mijn ogen en duw tegen zijn schouder. Hij grinnikt en drukt een kus op mijn kruin. Vanuit mijn ooghoek zie ik iets bewegen bij het raam, maar zodra ik ernaartoe kijk is er niets. Ik schud mijn hoofd even en kijk weer naar de televisie. Mijn oogleden worden zwaar en ik geeuw. Na een tijdje begint Louis licht te snurken. Ik sluit mijn ogen en dommel in.

Ik schrik op van een harde knal. De woonkamer is donker en de tv is uit. Ik tast om me heen maar Louis zit niet meer op de bank. Ik wrijf in mijn ogen en gooi de deken opzij, waarna ik rechtop ga zitten en mijn telefoon pak.
'02:37'. Ik frons en sta op. Louis is nergens te bekennen, ook in de slaapkamer niet waar ik had verwacht hem aan te treffen. Een koude windvlaag bezorgt me kippenvel en ik loop met bonzend hart naar de hal, waar de voordeur wagenwijd openstaat.
Zodra ik aankom slaak ik een gil die door het hele trappenhuis galmt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen