Foto bij van kwaad naar erger

Pov Tom

Bill geloofde me niet en even als ik denk me geen zorgen er meer over te maken ga ik weer twijfelen. Bij het eten treuzelde Brendy met eten.
Ze at bijna niet en bleef maar naar die hanger staren. Ik kon niet vanavond bij der blijven ik had een concert. We waren intussen al in de kleedkamer en Brendy zat bij me op de bank. "he als jullie je wilt omkleden ga ik wel effe buiten staan hoor" knikt Brendy. Net voor Bill wat wilt zeggen kom ik er tussen.
"nee blijf maar zitten of ga je van ons walgen" plaag ik waardoor ze glimlacht. Ik trek mijn t-shirt uit en doe mijn andere aan. Ik voel me licht blozen als ik merk dat dit net voor Brendy's ogen gebeurden. "jongens nog 5min" hoor ik de man zeggen die het concert regelt. We makken ons snel klaar en vertrekken dan op het podium. De fans roepen onze naam door de zaal. Telkens weer een geweldig gevoel. Samen met Georg beginnen we te spelen en Bill en Gustav beginnen dan ook. Het concert was geweldig goed op gang. Maar Brendy zat nog alleen in de kleedkamer en daar maakte ik me zorgen over.

Reageer (1)

  • Luckey

    Laat het maar goed gaan
    Snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen