LOUIS POV

Ik werd de volgende ochtend wakker en keek naar Niall die nog lekker aan het slapen was. Hij is zo schattig als hij slaapt! Ik ging naar beneden en zag dat Liam op de bank lag met een deken over zich heen. En er lag ook een meisje van ongeveer 6 bij. Ik liep richting de keuken om wat water te pakken omdat ik een droge keel had maar stopte al snel met lopen. Wacht. Een meisje van ongeveer 6? Wat doet zei hier nou? Ik liep terug en maakte Liam wakker. Daar was hij niet erg blij mee en keek me boos aan."wat?" vroeg hij bot. "je weet dat er daar een meisje ligt te slapen?" vroeg ik dood normaal."euhm, ja" zei hij, hij moest even nadenken."gister hoorde ik een gil en dat was van haar, haar ouders zijn dood gegaan door de storm en haar oppas heeft haar laten stikken" legde hij uit."aha" zei ik. Ik keek weer naar het meisje, ze was erg mooi en schattig net als Niall.
Alleen Niall is beter. Ze opende haar oogjes langzaam en ze schrok toen ze ons zag."goodmorning" zei Liam."wie zijn jullie!" riep het meisje bang."waar ben ik!" schreeuwde ze."rustig Darcy" schijnbaar heette ze zo."gister is er een boom op jou huis gevallen en ik heb je gered" zei Liam rustig."ooh ja, sorry" zei ze beschaamt."ik ben Louis" zei ik en stak een hand uit."Darcy" glimlachte ze terug. "zijn er nog meer jongens?" vroeg Darcy. "Ja nog 3. Harry,Zayn en Niall. Niall heeft een klein ongelukje gehad, er viel een boom om en kwam op zijn been dus hij mag de komende week zijn bed niet uit" zei Liam. Darcy knikte. Harry kwam beneden."hey Liam, Louis en meisje" zei hij."wacht, wie is meisje?" vroeg hij wat later. Ik moest lachen. "haar ouders zijn gesneuveld en gister viel er een boom op haar huis en haar oppas heeft haar laten stikken dus ging ik haar helpen" legde Liam uit. Harry knikte."hallo, ik ben Harry" zei Harry vriendelijk."Darcy" zei ze."wauw wat een mooie naam, zo wil ik mijn kind later ook noemen" zei Harry, het meisje glimlachte voorzichtig een bloosde. Je kon wel zien dat ze wat verlegen was. " ik heb honger!!" werd er vanafboven geschreeuwd door een stem die ik uit duizenden herkende. Niall. Harry zuchte. Nu kwam ook Zayn naar beneden, alleen hij was chagrijnig. Kom vast door Niall. " ik maak wel wat voor ons" zei Harry. Hij liep richting de keuken en Zayn keek vragend naar Darcy. Liam vertelde het hele verhaal weer opnieuw en Darcy begon te huilen. Ik ging snel naar haar toe en knuffelde haar. Het is echt verschrikkelijk wat zei moet doorstaan, zo jong en allebij je ouders dood, je oppas die je laat zitten, een boom die op je huis valt en nu moeten wonen bij 5 oudere jongens. "ssstt" suste ik haar een beetje, ze werd wat rustiger. Ik wist dat ik goed kinderen was. Ik rook dat er broodjes gemaakt werden. Ik liep de keuken in en zei tegen Harry."ruikt goed" hij glimlachte."wat was er net met Darcy?" vroeg hij."ze moest huilen omdat er zoveel gebeurd" zei ik. Harry knikte."ik vind het echt zielig, zo jong en zoveel ongeluk" ik knikte."gelukkig redde Liam haar gister optijd" zei ik."inderdaad" zei Harry. Ik rook iets aangebrand en vroeg aan Harry."wat ruik ik?" "ooh kut de eieren!" riep hij. Snel keek hij richting de pannen."dan geen ei" zei hij."kneusje" lachte ik.

Na een half uurtje had iedereen zijn eten op, Niall kreeg het op bed gebracht. Ik lag nu bij hem, hij had het hele verhaal van Liam al gehoord over Darcy dat wist hij ook al. Hij vond het echt verschrikkelijk voor haar en gaf haar een dikke knuffel. Maar nu lag hij in mijn armen."word snel beter" fluisterde ik in zijn oor."ik doe wat ik kan" lachte hij terug."I love you" fluisterde ik in zijn oor."love you too" zei Niall. Ik voelde de vlinders in mijn buik dansen. Hij zoende me en ik gong gewillig mee, geen tong gewoon een zoen vol passie en zonder lust. Niall was het. Ik kon het niet anders beschrijven. Hij was degene wie me gelukkig maakte, die me het geluk in mijn leven bracht, als ik hem niet had..

_________________
weer een hoofdstukjee, sorry hij is echt slecht :( ik wil even zeggen dat ik vanaf zaterdag een week op vakantie ga en ik niet weet of er wifi is, dus als ik niks activeer is het daardoor. Lots of love x

Reageer (1)

  • Meteora

    Leuk stukje!
    Ik ben echt benieuwd wanneer de anderen erachter komen :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen