Foto bij hoofdstuk 2

"tuttuttututtututtuttut" klinkt het door heel mijn kamer wanneer mijn wekker afgaat. Half 8 tijd om mij klaar te maken .EINDELIJK er leek wel geen einden te komen aan gisteren ,eindelijk weer iets leuk doen met vrienden nu ja één vriend en 3 zo goed als onbekende jongens. ik pak men kleren van de stoel die ik gisteren al zorgvuldig heb uitgekozen en trek ze aan. Ik kijk goedkeuren in de spiegel en loop de trap af.
Als ik in de keuken kom staat thomas te praten met een jongen die volgens mij Niels moet zijn. Ik loop ook naar de keuken toe en pak wat water uit de koelkast. "Niels" stelt de jongen zich voor nadat ik de koelkast weer heb gesloten. "Emma" zeg ik terug en pak zijn hand aan die hij had uitgestoken en schud hem. "nooit gedacht dat je optijd klaar zou zijn " zegt thomas om de stilte te verbreken. "tja zo zie je maar " antwoord ik.
Na enige tijd gaat de bel ik kijk op naar de jongens, die ondertussen alweer terug in gesprek zijn, maar die lijken het niet door te hebben, dus besluit ik om zelf maar te gaan. Wanneer ik de deur open staat er nog een van thomas vrienden op de stoep. Niet dat ik anders verwacht had ofzo wie komt er nu om 5 na 8 aanbellen terwijl het vakantie is. Ik laat hem maar binnen ondanks dat hij 5 minuten te laat is ,wat dus betekent dat ik gewoon 5 minuten langer had kunnen slapen. "hoi ik ben Lucas"stelt hij zich voor," ik Emma " antwoord ik er zo beleeft mogelijk op. Samen lopen we naar thomas en Niels toe.
Miriam komt ondertussen de trap afgelopen met Arthuur op haar arm. Ze zet Arthuur neer en pakt haar sleutels. " zo allemaal klaar om te gaan zegt ze nadat ik Arthuur nog een knuffel heb gegeven. "JAA" roepen we uit en stappen in de auto. ik vanvoor en de jongens op de achterbank.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen