"weeral de zoveelste saaien vakantiedag " zeg ik terwijl ik op de bank tv lig te kijken. "SAAI!? "roept thomas uit. ik werp thomas een dodelijke blik toe ,tuurlijk dat hij niet begrijpt wat ik hier saai aan vind hij heeft tenminste vrienden om mee rond te hangen. "wat ga jij vandaag dan doen" vraag ik ongeïnteresseerd. "ik ga naar Daan " antwoorde hij. Daan is één van zijn beste vrienden ja één van het is zo oneerlijk ik heb er maar één en dat is dan nog mijn stiefbroer. ik keek strak voor mij uit naar het beeldscherm waar één of andere film opstond die ik toch al lang niet meer kon volgen.
"we gaan morgen naar de efteling heb je zin om mee te gaan" vroeg thomas na een hele tijd stilte. wat? meent hij dat nu? "serieus " antwoord ik verbaast. "ja " antwoord hij.normaal mag ik nooit mee als hij iets met zen vrienden gaat doen, ik heb ze zelfs nog maar één keer gezien . het enigen wat ik over hun weet is dat ze Daan, Lucas en Niels noemen. "eum.... ja! " antwoord ik na dat ik hem een hele tijd ongelovig heb zitten aanstaren."oké is goed dan moet je morgen wel om 8 uur klaar zijn" zegt hij met een brede grijns op zijn gezicht,hij weet namelijk dat ik egt niet uit men bed ben te krijgen liefst zou ik de hele dag slapen. "omg dankje thomas" ik spring op en knuffel hem stevig."ik moet maar eens naar Daan" zegt hij na enkele minuten. "oke " zeg ik en laat hem los.
Hier zit ik nu dan helemaal alleen thuis .pap is samen met Miriam ,robbe en arthuur naar de speeltuin en ik zou niet weten waar Aïsha ergens rondhangt . Dan ga ik maar met max wandelen. zodra ik de tuin in loop komt max al op mij afgestormd. "hey vriend heb je zin om te gaan wandelen " vraag ik aan max. ik pak de lijband van de haak en maak hem aan max vast.
als we in het park zijn pak ik men mobiel uit men zak. geen berichten zoals ik al wel had verwacht, wie zou mij dan ook smsen. ik ga op de bank zitten terwijl ik max laat lopen. ik verzink in gedachten die al snel afdwalen naar morgen .ik heb er dan ook zoveel zin in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen