Foto bij even voorstellen

dit ben ik,emma samen met mijn stiefbroer en beste vriend thomas. Hij is ook mijn enige echte vriend nu ja ik heb nog niet egt tijd gehad om nieuwe vrienden te maken ik woon hier pas anderhalve maand en moet dus binnen een week naar mijn nieuwen school. ik kijk er erg tegenop omdat ik hier niemand ken en altijd al een buiten beentje was .hoewel thomas en ik even oud zijn ,14 dus, is de kans dat we in dezelfde klas zitten zeer miniem. Thomas doet namelijk sport en ik nou ja ik haat sport!
dus zal het een heel jaar achteraan in de klas alleen aan een bank zitten worden. En daar heb ik dus echt geen zin in.
Na thomas heb ik ook nog 2 anderen stief broertjes: Robbe en Arthuur zij zijn 8 en 6.ik ben echt dol op ze, ze maken me altijd aan het lagen. En dan heb ik ook nog een stiefzus van 16.Aan haar heb ik niet egt veel meestal is ze niet eens thuis dan is ze gaan werken of is ze zit bij een of andere vriend(in).
Mijn echte moeder heb ik nooit gekend. Men vader zegt dat ze kort na mijn geboorten gestorven is , maar om eerlijk te zijn geloof ik daar niet veel van. Ik heb altijd alleen bij mijn vader gewoond tot twee jaar terug mijn vader Miriam ontmoete. Nu zijn we verhuist en wonen we in Nederland bij haar en haar kinderen . Voor mij was het een hele aanpassing vooral omdat ik al mijn vrienden moest achterlaten en naar een anderen school moet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen